פאי קרמל וקפה ללא אפייה

אוהבים קינוחי קפה? קבלו פאי קרמל וקפה משגע, ללא אפייה ובלי עבודה מסובכת מידי. מסוג הקינוחים שיבקשו מכם להכין שוב ושוב
אוהבים קינוחי קפה? קבלו פאי קרמל וקפה משגע, ללא אפייה ובלי עבודה מסובכת מידי. מסוג הקינוחים שיבקשו מכם להכין שוב ושוב
  • ליאת מועלם
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4373
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4372.8 קק״ל 4372.8 קק״ל
    פחמימות 303.2 גרם 303.2 גרם
    שומן 318.5 גרם 318.5 גרם
    נתרן 1377.4 מ״ג 1377.4 מ״ג
    חלבון 28.6 גרם 28.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 179.3 גרם 179.3 גרם
    כולסטרול 816.7 מ״ג 816.7 מ״ג
    סידן 324.7 מ״ג 324.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 275.6 מ״ג 275.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    4373
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4372.8 קק״ל 4372.8 קק״ל
    פחמימות 303.2 גרם 303.2 גרם
    שומן 318.5 גרם 318.5 גרם
    נתרן 1377.4 מ״ג 1377.4 מ״ג
    חלבון 28.6 גרם 28.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 179.3 גרם 179.3 גרם
    כולסטרול 816.7 מ״ג 816.7 מ״ג
    סידן 324.7 מ״ג 324.7 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 275.6 מ״ג 275.6 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
ליאת מועלם
X

7 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


קרמל

קלתית

קרם קפה קרמל


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרמל: שמים את הסוכר בשכבה אחידה במחבת רחבה ומוסיפים את המים. נותנים להם להתבשל על אש בינונית עד לבעבוע. בשלב הזה מנמיכים מעט את האש וממשיכים לבשל את הסוכר עד לקבלת קרמל.
  2. מנמיכים את האש ומוסיפים את השמנת תוך כדי טריפה עד לאיחוד מלא. מורידים מהאש, מוסיפים את קוביות החמאה והמלח ומערבבים עד לקבלת קרם אחיד.
  3. מכינים את הקלתית: טוחנים את עוגיות הלוטוס במעבד מזון עד לקבלת אבקה דקה. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים עד לקבלת תערובת לחה.
  4. משמנים מעט את התבנית, מהדקים את התערובת לתחתית ולדפנות תבנית הפאי ומצננים במקפיא כ-20 דקות.
  5. מכינים את קרם הקרמל קפה: מכינים ממכונת קפה 2 כוסות קפה עם חלב חלש (קון לצ’ה).
  6. בקערת המיקסר שמים מסקרפונה ואבקת סוכר ומעבדים עד שהגבינה מתרככת מעט.
  7. מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. תוך כדי ההקצפה מוסיפים את הקפה והקרמל.
  8. מרכיבים את הפאי: מוציאים את הקלתית מהמקרר ומורחים חצי מכמות הקרם לשכבה אחידה. מזלפים מעל את הקרמל ומוסיפים את שאר הקרם. מקשטים עם קצפת.
פאי קרמל וקפה ללא אפייה1
פאי קרמל וקפה ללא אפייה. צילום: ירדן עדי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי קרמל וקפה ללא אפייה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    בתיה

    עשיתי הכל במדויק מעל פי המתכון , אבל .. לא הצלחתי להקציף את הקרם קרמל . איפה טעיתי ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי בתיה, יכול להיות שהוספת הקפה החם גרמה לכך שהקצפת לא התרוממה. הוסיפי אותו לאחר הקצפה המסקרפונה עם אבקת האפייה והוספת השמנת (ראי את אופן ההכנה – הוא עודכן, מתנצלים על התקלה)

      Avatar
      מערכת Foody

      היי ליליה, את צודקת, יש צורך ב-30 מ”ל, עודכן במתכון, תודה רבה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות