סורבה מנגו עם טריק של אחסון
סורבה מנגו עם טריק שישמור לכם עליו טרי וטעים בלי ריח של מקפיא. עכשיו בעונת המנגו, רגע לפני שהם נרקבים עשו מהם סורבה טעים ורענן
סורבה מנגו עם טריק שישמור לכם עליו טרי וטעים בלי ריח של מקפיא. עכשיו בעונת המנגו, רגע לפני שהם נרקבים עשו מהם סורבה טעים ורענן
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 499.1 קק״ל 998.2 קק״לפחמימות 115.9 גרם 231.8 גרםשומן 2.4 גרם 4.9 גרםנתרן 10.7 מ״ג 21.4 מ״גחלבון 4.9 גרם 9.8 גרםסיבים תזונתיים 9.8 גרם 19.5 גרםשומן רווי 0.6 גרם 1.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 101.3 מ״ג 202.5 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 1128.8 מ״ג 2257.7 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 שעות ו-5 דק׳
-
קלוריות499
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 499.1 קק״ל 998.2 קק״לפחמימות 115.9 גרם 231.8 גרםשומן 2.4 גרם 4.9 גרםנתרן 10.7 מ״ג 21.4 מ״גחלבון 4.9 גרם 9.8 גרםסיבים תזונתיים 9.8 גרם 19.5 גרםשומן רווי 0.6 גרם 1.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 101.3 מ״ג 202.5 מ״גברזל 1.8 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 1128.8 מ״ג 2257.7 מ״גאבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 שעות ו-5 דק׳ | קלוריות 499 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 מנגו בינוניים
-
1/3 כוס סירופ מייפל
אופן הכנה
- קולפים את המנגו וחותכים אותו לקוביות.
- שמים את הקוביות בבלנדר יחד עם מייפל ומערבלים עד לקבלת מרקם חלק.
- יוצקים את התערובת לתוך שקית זיפלוק שמיועדת להקפאה.
- סוגרים ומעבירים למקפיא ל5 שעות. מגישים בגביע או בכוס.
אופן הכנה
- קולפים את המנגו וחותכים אותו לקוביות.
- שמים את הקוביות בבלנדר יחד עם מייפל ומערבלים עד לקבלת מרקם חלק.
- יוצקים את התערובת לתוך שקית זיפלוק שמיועדת להקפאה.
- סוגרים ומעבירים למקפיא ל5 שעות. מגישים בגביע או בכוס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן