באנר זיפלוק דסקטופ

סורבה מנגו עם טריק של אחסון

סורבה מנגו עם טריק שישמור לכם עליו טרי וטעים בלי ריח של מקפיא. עכשיו בעונת המנגו, רגע לפני שהם נרקבים עשו מהם סורבה טעים ורענן
סורבה מנגו עם טריק שישמור לכם עליו טרי וטעים בלי ריח של מקפיא. עכשיו בעונת המנגו, רגע לפני שהם נרקבים עשו מהם סורבה טעים ורענן
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 499.1 קק״ל 998.2 קק״ל
    פחמימות 115.9 גרם 231.8 גרם
    שומן 2.4 גרם 4.9 גרם
    נתרן 10.7 מ״ג 21.4 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 9.8 גרם
    סיבים תזונתיים 9.8 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 101.3 מ״ג 202.5 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 1128.8 מ״ג 2257.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    3
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 שעות ו-5 דק׳
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 499.1 קק״ל 998.2 קק״ל
    פחמימות 115.9 גרם 231.8 גרם
    שומן 2.4 גרם 4.9 גרם
    נתרן 10.7 מ״ג 21.4 מ״ג
    חלבון 4.9 גרם 9.8 גרם
    סיבים תזונתיים 9.8 גרם 19.5 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 1.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 101.3 מ״ג 202.5 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 3.7 מ״ג
    אשלגן 1128.8 מ״ג 2257.7 מ״ג
    אבץ 2.6 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. קולפים את המנגו וחותכים אותו לקוביות.
  2. שמים את הקוביות בבלנדר יחד עם מייפל ומערבלים עד לקבלת מרקם חלק.
  3. יוצקים את התערובת לתוך שקית זיפלוק שמיועדת להקפאה.
  4. סוגרים ומעבירים למקפיא ל5 שעות. מגישים בגביע או בכוס.
סורבה מנגו עם טריק של אחסון
סורבה מנגו עם טריק של אחסון. צילום: חיה טבואדה
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות