-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 364.8 קק״ל 1459.3 קק״לפחמימות 22.1 גרם 88.2 גרםשומן 24.2 גרם 96.6 גרםנתרן 52.5 מ״ג 210.0 מ״גחלבון 17.8 גרם 71.4 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.0 גרםשומן רווי 14.4 גרם 57.5 גרםכולסטרול 71.3 מ״ג 285.0 מ״גסידן 68.4 מ״ג 273.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 338.7 מ״ג 1354.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות365
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 364.8 קק״ל 1459.3 קק״לפחמימות 22.1 גרם 88.2 גרםשומן 24.2 גרם 96.6 גרםנתרן 52.5 מ״ג 210.0 מ״גחלבון 17.8 גרם 71.4 גרםסיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.0 גרםשומן רווי 14.4 גרם 57.5 גרםכולסטרול 71.3 מ״ג 285.0 מ״גסידן 68.4 מ״ג 273.6 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 338.7 מ״ג 1354.7 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 365 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 פרוסה אבטיחעבה (2 ס"מ)
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
5 כפות אבקת ג’לטין
-
1/4 כוס מים רותחים
-
1/3 כוס אוכמניות טריות
אופן הכנה
- פורסים בעזרת סכין חדה פרוסת אבטיח יחסית עבה.
- בעזרת סכין חותכים את החלק האדום של האבטיח מבלי לפגוע בקליפה של האבטיח, כך שיווצר לנו עיגול ירוק מהקליפה.
- בכוס שמים את הג’לטין יחד עם המים רותחים, מערבבים היטב עד שהג’לטין נמס.
- בבלנדר טוחנים את חתיכות האבטיח היטב.
- מקציפים היטב את השמנת עד שהיא יציבה ומוסיפים להמשך ההקצפה כוס אחת ממיץ אבטיח ואת הג’לטין עם המים.
- מקציפים היטב.
- מרפדים תבנית בניילון נצמד ושמים את הקליפה מעל.
- בקליפת האבטיח חורצים בעזרת סכין 4 פנסים בצדדים כדי שיכנסו אליהם מקלות גלידה.
- נועצים בתוך החורים את מקלות הגלידה.
- יוצקים את הבלילה לתוך הקליפה של האבטיח, מסדרים מעל אוכמניות ומעבירים למקפיא ל6 שעות.
אופן הכנה
- פורסים בעזרת סכין חדה פרוסת אבטיח יחסית עבה.
- בעזרת סכין חותכים את החלק האדום של האבטיח מבלי לפגוע בקליפה של האבטיח, כך שיווצר לנו עיגול ירוק מהקליפה.
- בכוס שמים את הג’לטין יחד עם המים רותחים, מערבבים היטב עד שהג’לטין נמס.
- בבלנדר טוחנים את חתיכות האבטיח היטב.
- מקציפים היטב את השמנת עד שהיא יציבה ומוסיפים להמשך ההקצפה כוס אחת ממיץ אבטיח ואת הג’לטין עם המים.
- מקציפים היטב.
- מרפדים תבנית בניילון נצמד ושמים את הקליפה מעל.
- בקליפת האבטיח חורצים בעזרת סכין 4 פנסים בצדדים כדי שיכנסו אליהם מקלות גלידה.
- נועצים בתוך החורים את מקלות הגלידה.
- יוצקים את הבלילה לתוך הקליפה של האבטיח, מסדרים מעל אוכמניות ומעבירים למקפיא ל6 שעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן