-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 450.6 קק״ל 3604.6 קק״לפחמימות 47.1 גרם 377.1 גרםשומן 11.1 גרם 88.4 גרםנתרן 780.8 מ״ג 6246.3 מ״גחלבון 33.2 גרם 265.8 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 77.3 גרםשומן רווי 0.8 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 69.3 מ״ג 554.0 מ״גברזל 2.8 מ״ג 22.3 מ״גאשלגן 595.1 מ״ג 4761.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות451
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 450.6 קק״ל 3604.6 קק״לפחמימות 47.1 גרם 377.1 גרםשומן 11.1 גרם 88.4 גרםנתרן 780.8 מ״ג 6246.3 מ״גחלבון 33.2 גרם 265.8 גרםסיבים תזונתיים 9.7 גרם 77.3 גרםשומן רווי 0.8 גרם 6.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 69.3 מ״ג 554.0 מ״גברזל 2.8 מ״ג 22.3 מ״גאשלגן 595.1 מ״ג 4761.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 10.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 451 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כפות שמן זית
-
2 בצלים בינונייםקצוצים גס
-
4 גזרים בינונייםקלופים, קצוצים לגפרורים
-
800 גרם סטייק פרגיתחתוכה לקוביות
-
2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים
-
5 שיני שוםקלופות שלמות
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כורכום
-
3 כוסות אורז בסמטי
-
4 כוסות מים רותחים
אופן הכנה
- חותכים את הפרגיות ואת הירקות.
- מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
- מצרפים לסיר גזר ומטגנים לעוד 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים פרגיות, שום, גרגרי חומוס ומתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה וכורכום. מערבבים עד לחצי צלייה של הפרגיות.
- מצרפים את האורז לסיר, מערבבים למשך דקה שתיים כדי שיקבל צריבה קצרה.
- מוזגים מים רותחים לסיר, מערבבים, מכסים ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה.
- מבשלים את האורז כ30 דקות. מכבים את האש, מחכים עוד 10 דקות ומגישים חם.
אופן הכנה
- חותכים את הפרגיות ואת הירקות.
- מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה.
- מצרפים לסיר גזר ומטגנים לעוד 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים פרגיות, שום, גרגרי חומוס ומתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה וכורכום. מערבבים עד לחצי צלייה של הפרגיות.
- מצרפים את האורז לסיר, מערבבים למשך דקה שתיים כדי שיקבל צריבה קצרה.
- מוזגים מים רותחים לסיר, מערבבים, מכסים ומנמיכים את האש ללהבה נמוכה.
- מבשלים את האורז כ30 דקות. מכבים את האש, מחכים עוד 10 דקות ומגישים חם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן