סביצ’ה סלמון בקערות צ’יפס דפי שעועית
קעריות של דפי שעועית שמכינים כמו צ'יפס בשמן חם תוך 10 שניות! בחרנו למלא אותם סביצ'ה סלמון אבל אתם יכולים למלא אותו במה שאתם אוהבים!
קעריות של דפי שעועית שמכינים כמו צ'יפס בשמן חם תוך 10 שניות! בחרנו למלא אותם סביצ'ה סלמון אבל אתם יכולים למלא אותו במה שאתם אוהבים!
- חיה טבואדה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 41.9 קק״ל 838.6 קק״לפחמימות 4.3 גרם 86.0 גרםשומן 1.8 גרם 35.7 גרםנתרן 82.3 מ״ג 1645.9 מ״גחלבון 2.0 גרם 40.4 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.1 גרםשומן רווי 0.3 גרם 5.3 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 13.8 מ״גסידן 0.9 מ״ג 18.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 4.0 מ״ג 79.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות42
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 41.9 קק״ל 838.6 קק״לפחמימות 4.3 גרם 86.0 גרםשומן 1.8 גרם 35.7 גרםנתרן 82.3 מ״ג 1645.9 מ״גחלבון 2.0 גרם 40.4 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 5.1 גרםשומן רווי 0.3 גרם 5.3 גרםכולסטרול 0.7 מ״ג 13.8 מ״גסידן 0.9 מ״ג 18.6 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 4.0 מ״ג 79.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 42 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה שבבי דפי שעועיתמזרח מערב
-
200 גרם סלמון טריחתוך לקוביות, ללא עור
-
2 כפות מיונז
-
1/2 כף רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם שמן בגובה של 1/2 כף.
- מכניסים את שבבי השעועית לשמן החם ובעזרת כף לוחצים על הדף מעט כדי שיווצר שקע למילוי. שימו לב להוציא מייד את הדף לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- בקערה מערבבים את הסלמון יחד עם מיונז וסרירצ’ה. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי טעם.
- מרכיבים את הביס: שמים בקערת השעועית שהכנו את הדג המתובל. מקשטים בבצל ירוק ובתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים מחבת עם שמן בגובה של 1/2 כף.
- מכניסים את שבבי השעועית לשמן החם ובעזרת כף לוחצים על הדף מעט כדי שיווצר שקע למילוי. שימו לב להוציא מייד את הדף לצלחת מרופדת בנייר סופג.
- בקערה מערבבים את הסלמון יחד עם מיונז וסרירצ’ה. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי טעם.
- מרכיבים את הביס: שמים בקערת השעועית שהכנו את הדג המתובל. מקשטים בבצל ירוק ובתיאבון!
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן