-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 709.2 קק״ל 1418.4 קק״לפחמימות 47.0 גרם 94.0 גרםשומן 34.8 גרם 69.6 גרםנתרן 1343.2 מ״ג 2686.4 מ״גחלבון 43.5 גרם 87.0 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 11.7 גרםשומן רווי 11.2 גרם 22.3 גרםכולסטרול 189.0 מ״ג 378.0 מ״גסידן 110.6 מ״ג 221.2 מ״גברזל 3.6 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 1363.2 מ״ג 2726.4 מ״גאבץ 106.8 מ״ג 213.7 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות709
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 709.2 קק״ל 1418.4 קק״לפחמימות 47.0 גרם 94.0 גרםשומן 34.8 גרם 69.6 גרםנתרן 1343.2 מ״ג 2686.4 מ״גחלבון 43.5 גרם 87.0 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 11.7 גרםשומן רווי 11.2 גרם 22.3 גרםכולסטרול 189.0 מ״ג 378.0 מ״גסידן 110.6 מ״ג 221.2 מ״גברזל 3.6 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 1363.2 מ״ג 2726.4 מ״גאבץ 106.8 מ״ג 213.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 709 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בשר
-
300 גרם פיקנייה בקר2 פרוסות עבות של פיקניה מיושנת, כל אחת במשקל 150 גרם
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות שמן זית
ירקות שורש
-
3 גזרים צבעוניים בינוניים
-
1 שורש פטרוזיליה בינוני
-
250 גרם תפוחי אדמה קטניםבייבי, למיקרוגל (חצי שקית)
-
2 שיני שוםכתושות
-
2 כפות סירופ מייפל
-
2 כפות רוטב ברביקיואו רוטב צ'ילי מתוק
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1/2 כוס מים
אופן הכנה
- קולפים את הגזרים ושורש הפטרוזיליה ופורסים אותם לרבעים לאורכם או למקטעים שווים.
- מניחים בתחתית המכשיר יחד עם שאר המרכיבים ומתבלים עם פלפל שחור ומלח ושמן.
- מברישים את פרוסות הבשר בשמן, ממליחים ומפלפלים.
- פותחים את הרגליים של צלחת הטיגון ומניחים אותה במיקום העליון. מסדרים על הצלחת את פרוסות הבשר.
- סוגרים את המכסה ומפעילים את המכשיר על פי הוראות היצרן:
- מזיזים את המתג החכם למצב תכניות ספידי
- בוחרים בתכנית ארוחה מהירה (שילוב של בישול באדים וטיגון באוויר חם)
- מכוונים את הטיימר ל-15 דקות ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
- לאחר 10 דקות, פותחים את המכשיר והופכים את פרוסות הבשר לצד השני - סוגרים ומסיימים לבשל לעוד 5 דקות אחרונות.
- פותחים את המכשיר, מרימים את צלחת הטיגון עם הבשר, מערבבים את הירקות עם כל מיצי הבישול ומעבירים לצלחת הגשה.
- מגישים יחד עם פרוסות הבשר, חרדל, קטשופ, מיונז - איזה מטבל שמתאים לכם.
אופן הכנה
- קולפים את הגזרים ושורש הפטרוזיליה ופורסים אותם לרבעים לאורכם או למקטעים שווים.
- מניחים בתחתית המכשיר יחד עם שאר המרכיבים ומתבלים עם פלפל שחור ומלח ושמן.
- מברישים את פרוסות הבשר בשמן, ממליחים ומפלפלים.
- פותחים את הרגליים של צלחת הטיגון ומניחים אותה במיקום העליון. מסדרים על הצלחת את פרוסות הבשר.
- סוגרים את המכסה ומפעילים את המכשיר על פי הוראות היצרן:
- מזיזים את המתג החכם למצב תכניות ספידי
- בוחרים בתכנית ארוחה מהירה (שילוב של בישול באדים וטיגון באוויר חם)
- מכוונים את הטיימר ל-15 דקות ולוחצים על כפתור התחלה / עצירה.
- לאחר 10 דקות, פותחים את המכשיר והופכים את פרוסות הבשר לצד השני - סוגרים ומסיימים לבשל לעוד 5 דקות אחרונות.
- פותחים את המכשיר, מרימים את צלחת הטיגון עם הבשר, מערבבים את הירקות עם כל מיצי הבישול ומעבירים לצלחת הגשה.
- מגישים יחד עם פרוסות הבשר, חרדל, קטשופ, מיונז - איזה מטבל שמתאים לכם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן