-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4366.0 קק״ל 4366.0 קק״לפחמימות 374.4 גרם 374.4 גרםשומן 280.7 גרם 280.7 גרםנתרן 1856.4 מ״ג 1856.4 מ״גחלבון 56.9 גרם 56.9 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 126.3 גרם 126.3 גרםכולסטרול 786.0 מ״ג 786.0 מ״גסידן 404.2 מ״ג 404.2 מ״גברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 1115.5 מ״ג 1115.5 מ״גאבץ 1388.0 מ״ג 1388.0 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות4366
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4366.0 קק״ל 4366.0 קק״לפחמימות 374.4 גרם 374.4 גרםשומן 280.7 גרם 280.7 גרםנתרן 1856.4 מ״ג 1856.4 מ״גחלבון 56.9 גרם 56.9 גרםסיבים תזונתיים 9.5 גרם 9.5 גרםשומן רווי 126.3 גרם 126.3 גרםכולסטרול 786.0 מ״ג 786.0 מ״גסידן 404.2 מ״ג 404.2 מ״גברזל 5.7 מ״ג 5.7 מ״גאשלגן 1115.5 מ״ג 1115.5 מ״גאבץ 1388.0 מ״ג 1388.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 4366 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
תערובת ביצים
-
2 ביצים M
-
1 כוס חלב 3%
-
1 כוס סוכר לבן
-
1/2 כפית תמצית וניל
הגשה
-
40 גרם פיסטוקים קלויים
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- לוקחים 2 דפי פילו בכל פעם - ושמים אותם אחד על השני. מקמטים את הדפים כמו אקורדיון עד שהחלק התחתון מגיע לחלק העליון. מניחים את אקורדיון הפילו בתבנית אפייה לא משומנת בגודל 25*32. חוזרים על הפעולה עד שכל התבנית מלאה.
- אופים במשך 10 דקות.
- בינתיים, ממיסים את החמאה במיקרוגל. מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים את החמאה בצורה אחידה על הבצק. אופים שוב במשך 10 דקות.
- טורפים בקערה קטנה את הביצים, החלב, תמצית הווניל והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוציאים את התבנית מהתנור, ויוצקים באופן שווה את תערובת הביצים על הבצק.
- אופים במשך 30-40 דקות או עד שבצק הפילו נעשה זהוב.
- מפזרים מעל אבקת סוכר ופיסטוקים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- לוקחים 2 דפי פילו בכל פעם - ושמים אותם אחד על השני. מקמטים את הדפים כמו אקורדיון עד שהחלק התחתון מגיע לחלק העליון. מניחים את אקורדיון הפילו בתבנית אפייה לא משומנת בגודל 25*32. חוזרים על הפעולה עד שכל התבנית מלאה.
- אופים במשך 10 דקות.
- בינתיים, ממיסים את החמאה במיקרוגל. מוציאים את התבנית מהתנור ושופכים את החמאה בצורה אחידה על הבצק. אופים שוב במשך 10 דקות.
- טורפים בקערה קטנה את הביצים, החלב, תמצית הווניל והסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוציאים את התבנית מהתנור, ויוצקים באופן שווה את תערובת הביצים על הבצק.
- אופים במשך 30-40 דקות או עד שבצק הפילו נעשה זהוב.
- מפזרים מעל אבקת סוכר ופיסטוקים ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן