העוגיות של רחל מאופקים: עוגיות מרוקאיות
רחל אדרי מאופקים הפכה לסמל גבורה כשמשכה את הזמן עם המחבלים בביתה. דאגנו לכם למתכון של העוגיות של רחל שהצילו אותה ואת בעלה. עוגיות מרוקאיות קלות להכנה וטעימות בטירוף!
רחל אדרי מאופקים הפכה לסמל גבורה כשמשכה את הזמן עם המחבלים בביתה. דאגנו לכם למתכון של העוגיות של רחל שהצילו אותה ואת בעלה. עוגיות מרוקאיות קלות להכנה וטעימות בטירוף!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 94.9 קק״ל 8539.3 קק״לפחמימות 11.3 גרם 1013.4 גרםשומן 4.9 גרם 445.2 גרםנתרן 3.9 מ״ג 353.8 מ״גחלבון 1.4 גרם 124.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 42.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 118.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.2 מ״ג 554.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 24.6 מ״גאשלגן 19.0 מ״ג 1708.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 16.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות95
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 94.9 קק״ל 8539.3 קק״לפחמימות 11.3 גרם 1013.4 גרםשומן 4.9 גרם 445.2 גרםנתרן 3.9 מ״ג 353.8 מ״גחלבון 1.4 גרם 124.1 גרםסיבים תזונתיים 0.5 גרם 42.3 גרםשומן רווי 1.3 גרם 118.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.2 מ״ג 554.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 24.6 מ״גאשלגן 19.0 מ״ג 1708.6 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 16.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 95 | כמות מנות 90 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות מרוקאיות
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 שקיות אבקת אפייה
-
200גרם או 1 חבילה מרגרינהמומסת
-
1 כוס שמן קנולה
-
1 כוס סוכר לבן
-
20גרם או 2 שקיות סוכר וניל
-
1 כוס מיץ תפוזים
-
1/2 כוס שומשום
-
1/2 כוס קוקוס טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- שמים את כל המצרכים בקערה גדולה ולשים במיקסר או בעזרת כפות הידיים במשך דקה בלבד, עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים את הבצק בצד ל15 דקות למנוחה.
- בינתיים מרכיבים את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות, למי שאין יכול לשים בשקית זילוף או לרדד בין 2 ניירות אפייה ובעזרת גלגלת פורסים את העוגיות.
- למי שיש את המכונה - מעבירים את הבצק במכונה ודוחסים אותו פנימה. חותכים את סרט הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ10 סנטימטר.
- מניחים את הבצק במרווחים קטנים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים עד להזהבה במשך כ20 דקות.
- מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- שמים את כל המצרכים בקערה גדולה ולשים במיקסר או בעזרת כפות הידיים במשך דקה בלבד, עד לקבלת בצק אחיד.
- מניחים את הבצק בצד ל15 דקות למנוחה.
- בינתיים מרכיבים את המטחנה עם החלק המיוחד לעיצוב העוגיות, למי שאין יכול לשים בשקית זילוף או לרדד בין 2 ניירות אפייה ובעזרת גלגלת פורסים את העוגיות.
- למי שיש את המכונה - מעבירים את הבצק במכונה ודוחסים אותו פנימה. חותכים את סרט הבצק שמתקבל לאצבעות באורך כ10 סנטימטר.
- מניחים את הבצק במרווחים קטנים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים עד להזהבה במשך כ20 דקות.
- מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום בטמפרטורת החדר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן