-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 144.4 קק״ל 2888.0 קק״לפחמימות 8.1 גרם 162.8 גרםשומן 11.2 גרם 224.7 גרםנתרן 214.7 מ״ג 4293.2 מ״גחלבון 2.7 גרם 54.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.4 גרםשומן רווי 1.0 גרם 19.7 גרםכולסטרול 38.0 מ״ג 759.6 מ״גסידן 37.2 מ״ג 744.0 מ״גברזל 1.1 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 169.9 מ״ג 3397.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות144
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 144.4 קק״ל 2888.0 קק״לפחמימות 8.1 גרם 162.8 גרםשומן 11.2 גרם 224.7 גרםנתרן 214.7 מ״ג 4293.2 מ״גחלבון 2.7 גרם 54.9 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.4 גרםשומן רווי 1.0 גרם 19.7 גרםכולסטרול 38.0 מ״ג 759.6 מ״גסידן 37.2 מ״ג 744.0 מ״גברזל 1.1 מ״ג 22.6 מ״גאשלגן 169.9 מ״ג 3397.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 6.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 144 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 תפוחי אדמה בינונייםקלופים ומגוררים
-
1 זוקיני ירוק בינונימגורר
-
1 זוקיני צהוב בינונימגורר
-
1 גבעול כרישהחתוכה לעיגולים
-
1 חבילה עלי תרדשטופים ונקיים
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
3 שיני שוםכתוש
-
3 ביצים M
-
3/4 כוס פירורי לחם מוזהבים
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כוס שמן קנולהלטיגון
אופן הכנה
- בשקית בד לבישול סנו סושי שמים את תפוחי האדמה, הזוקיני הכרישה והתרד ומהדקים את הקצה.
- מכניסים את השקית למים רותחים וסוגרים ל7 דקות חליטה.
- מוציאים את שקית הבד מהמים ונותנים לזה להתקרר. אם אין לכם זמן אתם יכולים פשוט לקרר מתחת למי ברז זורמים.
- מסובבים את שקית הבד וסוחטים עד שכל הנוזלים יוצאים. מעבירים לקערה את תכולת השקית.
- מוסיפים את הפטרוזיליה, השום, המלח, הפלפל ופירורי הלחם ומערבבים היטב.
- יוצרים קציצות שטוחות.
- מטגנים משני הצדדים עד השחמה במחבת עם שמן חם בגובה של בערך 2 ס״מ. בתיאבון.
אופן הכנה
- בשקית בד לבישול סנו סושי שמים את תפוחי האדמה, הזוקיני הכרישה והתרד ומהדקים את הקצה.
- מכניסים את השקית למים רותחים וסוגרים ל7 דקות חליטה.
- מוציאים את שקית הבד מהמים ונותנים לזה להתקרר. אם אין לכם זמן אתם יכולים פשוט לקרר מתחת למי ברז זורמים.
- מסובבים את שקית הבד וסוחטים עד שכל הנוזלים יוצאים. מעבירים לקערה את תכולת השקית.
- מוסיפים את הפטרוזיליה, השום, המלח, הפלפל ופירורי הלחם ומערבבים היטב.
- יוצרים קציצות שטוחות.
- מטגנים משני הצדדים עד השחמה במחבת עם שמן חם בגובה של בערך 2 ס״מ. בתיאבון.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
פרסומת או לא פרסומת זה גאוני!! אני מנסה להשיג את השקיות האלה כבר הרבה זמן בעקבות הסרטונים המדהימים של קובי ולא מוצאת ברשתות בנתיים אני משתמשת בחיתול בד . עכשיו סיימתי לחלוט מקווה שיצא טוב תודה לקובי האלוףףףףףףףףף
למה לחלוט?? ברור שזו פרסומת לסנו סושי
היי שולה, החליטה הופכת את הלביבה לרכה מבפנים וקריספית מבחוץ (זה מאפשר לכל הנוזלים לצאת מהירקות לפני הטיגון), כך גם עושים עם קציצות פרסה ועיג’ה, מומלץ לנסות