סנו רקע

לביבות ירק עם טריק

לביבות ירק / לטקס / עיג'ה - לא משנה איך תקראו לזה, העיקר שתכינו. מתכון עם פטנט מעולה לקבלת לביבת ירק מושלמת
לביבות ירק / לטקס / עיג'ה - לא משנה איך תקראו לזה, העיקר שתכינו. מתכון עם פטנט מעולה לקבלת לביבת ירק מושלמת
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    144
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 144.4 קק״ל 2888.0 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 162.8 גרם
    שומן 11.2 גרם 224.7 גרם
    נתרן 214.7 מ״ג 4293.2 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 54.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 19.7 גרם
    כולסטרול 38.0 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 37.2 מ״ג 744.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 22.6 מ״ג
    אשלגן 169.9 מ״ג 3397.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    144
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 144.4 קק״ל 2888.0 קק״ל
    פחמימות 8.1 גרם 162.8 גרם
    שומן 11.2 גרם 224.7 גרם
    נתרן 214.7 מ״ג 4293.2 מ״ג
    חלבון 2.7 גרם 54.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 18.4 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 19.7 גרם
    כולסטרול 38.0 מ״ג 759.6 מ״ג
    סידן 37.2 מ״ג 744.0 מ״ג
    ברזל 1.1 מ״ג 22.6 מ״ג
    אשלגן 169.9 מ״ג 3397.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בשקית בד לבישול סנו סושי שמים את תפוחי האדמה, הזוקיני הכרישה והתרד ומהדקים את הקצה.
  2. מכניסים את השקית למים רותחים וסוגרים ל7 דקות חליטה.
  3. מוציאים את שקית הבד מהמים ונותנים לזה להתקרר. אם אין לכם זמן אתם יכולים פשוט לקרר מתחת למי ברז זורמים.
  4. מסובבים את שקית הבד וסוחטים עד שכל הנוזלים יוצאים. מעבירים לקערה את תכולת השקית.
  5. מוסיפים את הפטרוזיליה, השום, המלח, הפלפל ופירורי הלחם ומערבבים היטב.
  6. יוצרים קציצות שטוחות.
  7. מטגנים משני הצדדים עד השחמה במחבת עם שמן חם בגובה של בערך 2 ס״מ. בתיאבון.
לביבות ירק עם טריק1
לביבות ירק עם טריק. צילום: קובי אדרי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    שולמית שחר

    למה לחלוט?? ברור שזו פרסומת לסנו סושי

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שולה, החליטה הופכת את הלביבה לרכה מבפנים וקריספית מבחוץ (זה מאפשר לכל הנוזלים לצאת מהירקות לפני הטיגון), כך גם עושים עם קציצות פרסה ועיג’ה, מומלץ לנסות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות