-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 357.8 קק״ל 1789.2 קק״לפחמימות 43.4 גרם 217.1 גרםשומן 16.4 גרם 82.0 גרםנתרן 437.2 מ״ג 2186.2 מ״גחלבון 10.4 גרם 52.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 5.5 גרםשומן רווי 8.9 גרם 44.3 גרםכולסטרול 124.0 מ״ג 619.8 מ״גסידן 121.1 מ״ג 605.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 230.5 מ״ג 1152.3 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות358
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 357.8 קק״ל 1789.2 קק״לפחמימות 43.4 גרם 217.1 גרםשומן 16.4 גרם 82.0 גרםנתרן 437.2 מ״ג 2186.2 מ״גחלבון 10.4 גרם 52.1 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 5.5 גרםשומן רווי 8.9 גרם 44.3 גרםכולסטרול 124.0 מ״ג 619.8 מ״גסידן 121.1 מ״ג 605.5 מ״גברזל 0.9 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 230.5 מ״ג 1152.3 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 358 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי והגשה
-
120 גרם ממרח שוקולד אגוזים
-
1 חבילה שוקולד לבןקצוצה גס
-
5 כפות סירופ שוקולדאו אבקת סוכר או פירות
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הקרפ בקערה עד לקבלת תערובת נוזלית יחסית.
- מפעילים את הניג׳ה גריל על מצב ׳מחבת׳ ב-200 מעלות. לאחר החימום הראשוני של המכשיר מורחים מעט חמאה/שמן, ומוזגים חמישית מהבלילה באופן שמכסה את כל שטח המחבת בשכבה דקה.
- סוגרים את המכשיר ומטגנים משני הצדדים למשך כ-2 דקות מכל צד עד לקבלת גוון זהוב קל (לא לטגן יתר על המידה כדי שלא יהפוך קריספי מדי.
- מעבירים את הקרפ המוכן למשטח עבודה, מורחים בממרח שוקולד, מוסיפים את התוספות שבא לכם (אנחנו בחרנו בשוקולד לבן), מקפלים מעט בצדדים ומגלגלים את הקרפ בעודו חם (כדי שהשוקולד הלבן שבליבת הקרפ יימס גם כן).
- מגישים עם סירופ שוקולד/אבקת סוכר או פירות לפי העדפה אישית, אפשר גם להתפנק עם קצפת. בתיאבון
אופן הכנה
- מערבבים את כל מרכיבי הקרפ בקערה עד לקבלת תערובת נוזלית יחסית.
- מפעילים את הניג׳ה גריל על מצב ׳מחבת׳ ב-200 מעלות. לאחר החימום הראשוני של המכשיר מורחים מעט חמאה/שמן, ומוזגים חמישית מהבלילה באופן שמכסה את כל שטח המחבת בשכבה דקה.
- סוגרים את המכשיר ומטגנים משני הצדדים למשך כ-2 דקות מכל צד עד לקבלת גוון זהוב קל (לא לטגן יתר על המידה כדי שלא יהפוך קריספי מדי.
- מעבירים את הקרפ המוכן למשטח עבודה, מורחים בממרח שוקולד, מוסיפים את התוספות שבא לכם (אנחנו בחרנו בשוקולד לבן), מקפלים מעט בצדדים ומגלגלים את הקרפ בעודו חם (כדי שהשוקולד הלבן שבליבת הקרפ יימס גם כן).
- מגישים עם סירופ שוקולד/אבקת סוכר או פירות לפי העדפה אישית, אפשר גם להתפנק עם קצפת. בתיאבון
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן