-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 141.0 קק״ל 1692.6 קק״לפחמימות 10.8 גרם 129.8 גרםשומן 3.3 גרם 40.1 גרםנתרן 382.3 מ״ג 4587.1 מ״גחלבון 8.3 גרם 99.8 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 5.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.2 מ״ג 278.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 115.3 מ״ג 1384.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 45 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות141
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 141.0 קק״ל 1692.6 קק״לפחמימות 10.8 גרם 129.8 גרםשומן 3.3 גרם 40.1 גרםנתרן 382.3 מ״ג 4587.1 מ״גחלבון 8.3 גרם 99.8 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.5 גרםשומן רווי 0.4 גרם 5.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 23.2 מ״ג 278.5 מ״גברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״גאשלגן 115.3 מ״ג 1384.1 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 141 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אגרול
-
3 כפות שמן קנולה
-
300 גרם חזה עוף שלם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 גזר בינוניקלוף
-
1/2 פלפל אדום בינוני
-
1/4 כרוב לבן בינוני
-
2 שיני שום
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוקמזרח מערב
-
1 חבילה דפי אורזמזרח מערב
רוטב
-
5 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 חופן עיריתקצוצה
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- קוצצים את הירקות למקלות.
- במחבת מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה, מוסיפים את קוביות העוף, המלח והפלפל וצורבים יחד.
- לאחר שהעוף נצרב מכל צדדיו, מוסיפים את כל הירקות יחד ומערבבים במשך 3 דקות.
- שופכים רוטב צ׳ילי מתוק ומערבבים במשך דקה. מכבים את האש ומניחים לעוף להתקרר במשך 10 דקות.
- טובלים את דפי האורז במים פושרים ומניחים על משטח עבודה נקי ורטוב.
- מניחים 2 דפי אורז אחד על השני, מניחים כף ממילוי העוף במרכז השליש התחתון של דף האורז ומקפלים למלבן סגור היטב.
- במחבת מחממים כף שמן על אש בינונית, מניחים את האגרולים וצורבים עד לקבלת צבע שחום בהיר.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומגישים עם האגרולים. בתיאבון
אופן הכנה
- קוצצים את הירקות למקלות.
- במחבת מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה, מוסיפים את קוביות העוף, המלח והפלפל וצורבים יחד.
- לאחר שהעוף נצרב מכל צדדיו, מוסיפים את כל הירקות יחד ומערבבים במשך 3 דקות.
- שופכים רוטב צ׳ילי מתוק ומערבבים במשך דקה. מכבים את האש ומניחים לעוף להתקרר במשך 10 דקות.
- טובלים את דפי האורז במים פושרים ומניחים על משטח עבודה נקי ורטוב.
- מניחים 2 דפי אורז אחד על השני, מניחים כף ממילוי העוף במרכז השליש התחתון של דף האורז ומקפלים למלבן סגור היטב.
- במחבת מחממים כף שמן על אש בינונית, מניחים את האגרולים וצורבים עד לקבלת צבע שחום בהיר.
- מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומגישים עם האגרולים. בתיאבון
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
נראה טעים בטירוף! אנסה!
מעולה מיכלי!