אגרול ממולא עוף מדפי אורז

מכינים אגרול מדפי אורז ומקבלים אגרול קריספי במילוי עוף וירקות שכל המשפחה תרצה לזלול - מעולה לארוחת צהריים או ערב מיוחדת
מכינים אגרול מדפי אורז ומקבלים אגרול קריספי במילוי עוף וירקות שכל המשפחה תרצה לזלול - מעולה לארוחת צהריים או ערב מיוחדת
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    141
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.0 קק״ל 1692.6 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 129.8 גרם
    שומן 3.3 גרם 40.1 גרם
    נתרן 382.3 מ״ג 4587.1 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.2 מ״ג 278.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 115.3 מ״ג 1384.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    141
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 141.0 קק״ל 1692.6 קק״ל
    פחמימות 10.8 גרם 129.8 גרם
    שומן 3.3 גרם 40.1 גרם
    נתרן 382.3 מ״ג 4587.1 מ״ג
    חלבון 8.3 גרם 99.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 16.5 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 5.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.2 מ״ג 278.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 5.9 מ״ג
    אשלגן 115.3 מ״ג 1384.1 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אגרול

רוטב


אופן הכנה

  1. קוצצים את הירקות למקלות.
  2. במחבת מחממים 2 כפות שמן על אש גבוהה, מוסיפים את קוביות העוף, המלח והפלפל וצורבים יחד.
  3. לאחר שהעוף נצרב מכל צדדיו, מוסיפים את כל הירקות יחד ומערבבים במשך 3 דקות.
  4. שופכים רוטב צ׳ילי מתוק ומערבבים במשך דקה. מכבים את האש ומניחים לעוף להתקרר במשך 10 דקות.
  5. טובלים את דפי האורז במים פושרים ומניחים על משטח עבודה נקי ורטוב.
  6. מניחים 2 דפי אורז אחד על השני, מניחים כף ממילוי העוף במרכז השליש התחתון של דף האורז ומקפלים למלבן סגור היטב.
  7. במחבת מחממים כף שמן על אש בינונית, מניחים את האגרולים וצורבים עד לקבלת צבע שחום בהיר.
  8. מערבבים את כל מרכיבי הרוטב בקערית ומגישים עם האגרולים. בתיאבון
אגרול ממולא עוף מדפי אורז2
אגרול ממולא עוף מדפי אורז. צילום: רובי מיכאל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות