באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

מרק בצל בנינג’ה סמארט ליד

לא צריך לחכות שעות עד שהמרק יהיה מוכן - מכינים מרק בצל מושלם בנינג'ה סמארט ליד ותוך פחות משעה וחצי מגישים לצד טוסטונים
לא צריך לחכות שעות עד שהמרק יהיה מוכן - מכינים מרק בצל מושלם בנינג'ה סמארט ליד ותוך פחות משעה וחצי מגישים לצד טוסטונים
  • חיה טבואדה
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    565
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 565.3 קק״ל 2261.4 קק״ל
    פחמימות 49.8 גרם 199.3 גרם
    שומן 30.6 גרם 122.3 גרם
    נתרן 1095.5 מ״ג 4381.8 מ״ג
    חלבון 26.8 גרם 107.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 52.1 גרם
    כולסטרול 51.1 מ״ג 204.3 מ״ג
    סידן 354.1 מ״ג 1416.2 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 648.2 מ״ג 2592.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    565
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 565.3 קק״ל 2261.4 קק״ל
    פחמימות 49.8 גרם 199.3 גרם
    שומן 30.6 גרם 122.3 גרם
    נתרן 1095.5 מ״ג 4381.8 מ״ג
    חלבון 26.8 גרם 107.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרם
    שומן רווי 13.0 גרם 52.1 גרם
    כולסטרול 51.1 מ״ג 204.3 מ״ג
    סידן 354.1 מ״ג 1416.2 מ״ג
    ברזל 1.9 מ״ג 7.6 מ״ג
    אשלגן 648.2 מ״ג 2592.7 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרקים
חיה טבואדה
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מרק בצל

טוסטונים


אופן הכנה

  1. מכינים את מרק הבצל: שמים את הסיר בנינג’ה סמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית בישול/צריבה.
  2. כשהסיר חם מוסיפים שמן זית, חמאה, בצל מלח ופלפל ומטגנים 10-15 דקות או עד שהבצלים משחימים יפה.
  3. מוסיפים יין לבן, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
  4. מוסיפים קמח ובוחשים היטב.
  5. מוסיפים ציר ירקות וטימין, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל.
  6. מכינים את הטוסטים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
  7. שמים את פרוסות הבאגט על תבנית עם נייר אפייה.
  8. מעל כל פרוסה שמים גבינת צהובה מגוררת ואופים בתנור למשך 5 דקות או עד שהגבינה מזהיבה והלחם נהיה פריך.
  9. מגישים את המרק חם לצד הטוסטים.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק בצל בנינג’ה סמארט ליד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות