-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 565.3 קק״ל 2261.4 קק״לפחמימות 49.8 גרם 199.3 גרםשומן 30.6 גרם 122.3 גרםנתרן 1095.5 מ״ג 4381.8 מ״גחלבון 26.8 גרם 107.3 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרםשומן רווי 13.0 גרם 52.1 גרםכולסטרול 51.1 מ״ג 204.3 מ״גסידן 354.1 מ״ג 1416.2 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 648.2 מ״ג 2592.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות565
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 565.3 קק״ל 2261.4 קק״לפחמימות 49.8 גרם 199.3 גרםשומן 30.6 גרם 122.3 גרםנתרן 1095.5 מ״ג 4381.8 מ״גחלבון 26.8 גרם 107.3 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרםשומן רווי 13.0 גרם 52.1 גרםכולסטרול 51.1 מ״ג 204.3 מ״גסידן 354.1 מ״ג 1416.2 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 648.2 מ״ג 2592.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 565 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק בצל
-
1 1/2 ק"ג בצליםקלופים ופרוסים
-
4 כפות שמן זית
-
50 גרם חמאה
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 כוס יין לבן חצי יבש
-
1 כף גדושה קמח לבן
-
1 ליטר ציר ירקות
-
4 גבעולי טימין טרי
טוסטונים
-
8 פרוסות בגטים לבנים
-
1/2 כוס גבינה צהובה 22%מגוררת
אופן הכנה
- מכינים את מרק הבצל: שמים את הסיר בנינג’ה סמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית בישול/צריבה.
- כשהסיר חם מוסיפים שמן זית, חמאה, בצל מלח ופלפל ומטגנים 10-15 דקות או עד שהבצלים משחימים יפה.
- מוסיפים יין לבן, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
- מוסיפים קמח ובוחשים היטב.
- מוסיפים ציר ירקות וטימין, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל.
- מכינים את הטוסטים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- שמים את פרוסות הבאגט על תבנית עם נייר אפייה.
- מעל כל פרוסה שמים גבינת צהובה מגוררת ואופים בתנור למשך 5 דקות או עד שהגבינה מזהיבה והלחם נהיה פריך.
- מגישים את המרק חם לצד הטוסטים.
אופן הכנה
- מכינים את מרק הבצל: שמים את הסיר בנינג’ה סמארט ליד, מזיזים את הסליידר לטיגון באוויר חם/בישול ומפעילים על תכנית בישול/צריבה.
- כשהסיר חם מוסיפים שמן זית, חמאה, בצל מלח ופלפל ומטגנים 10-15 דקות או עד שהבצלים משחימים יפה.
- מוסיפים יין לבן, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים.
- מוסיפים קמח ובוחשים היטב.
- מוסיפים ציר ירקות וטימין, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות, טועמים ומתקנים תיבול במלח ופלפל.
- מכינים את הטוסטים: מחממים תנור ל-180 מעלות.
- שמים את פרוסות הבאגט על תבנית עם נייר אפייה.
- מעל כל פרוסה שמים גבינת צהובה מגוררת ואופים בתנור למשך 5 דקות או עד שהגבינה מזהיבה והלחם נהיה פריך.
- מגישים את המרק חם לצד הטוסטים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן