-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 161.1 קק״ל 2899.4 קק״לפחמימות 14.8 גרם 266.0 גרםשומן 10.4 גרם 186.8 גרםנתרן 138.6 מ״ג 2495.0 מ״גחלבון 101.3 גרם 1822.9 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 28.5 גרםשומן רווי 4.5 גרם 81.1 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 3.0 מ״גסידן 13.8 מ״ג 248.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 34.4 מ״גאשלגן 140.2 מ״ג 2524.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 13.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-25 דק׳
-
קלוריות161
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 161.1 קק״ל 2899.4 קק״לפחמימות 14.8 גרם 266.0 גרםשומן 10.4 גרם 186.8 גרםנתרן 138.6 מ״ג 2495.0 מ״גחלבון 101.3 גרם 1822.9 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 28.5 גרםשומן רווי 4.5 גרם 81.1 גרםכולסטרול 0.2 מ״ג 3.0 מ״גסידן 13.8 מ״ג 248.1 מ״גברזל 1.9 מ״ג 34.4 מ״גאשלגן 140.2 מ״ג 2524.4 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 13.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-25 דק׳ | קלוריות 161 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות קורנפלקס
-
100 גרם קורנפלקסמכל סוג שאוהבים
-
200 גרם חמאת בוטנים חלקהטבעית
-
2 כפות שמן קוקוס
-
1/4 כוס סירופ מייפלטבעי
-
1 קורט מלח דק
ציפוי
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1 כף שמן קוקוס
-
1 קורט מלח דק
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מערבבים חמאת בוטנים עם שמן קוקוס (במידת הצורך מחממים מעט במיקרוגל, להתרככות).
- מוסיפים סירופ מייפל ומערבבים היטב.
- מכניסים את הקורנפלקס לשקית זיפר, סוגרים את השקית ומרדדים עם מערוך לכתישה עדינה של הקורנפלקס.
- מוסיפים את הקורנפלקס לחמאת הבוטנים ומערבבים.
- יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס (אפשר גם מסיליקון) ומכניסים למקרר לשעתיים להתייצבות.
- מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד ומערבבים עם שמן קוקוס.
- מוציאים את העוגיות מהמקרר וטובלים בשוקולד. מפזרים מעל מעט מלח ומכניסים למקרר להתייצבות. שומרים במקרר.
אופן הכנה
- מכינים את העוגיות: מערבבים חמאת בוטנים עם שמן קוקוס (במידת הצורך מחממים מעט במיקרוגל, להתרככות).
- מוסיפים סירופ מייפל ומערבבים היטב.
- מכניסים את הקורנפלקס לשקית זיפר, סוגרים את השקית ומרדדים עם מערוך לכתישה עדינה של הקורנפלקס.
- מוסיפים את הקורנפלקס לחמאת הבוטנים ומערבבים.
- יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס (אפשר גם מסיליקון) ומכניסים למקרר לשעתיים להתייצבות.
- מכינים את הציפוי: ממיסים שוקולד ומערבבים עם שמן קוקוס.
- מוציאים את העוגיות מהמקרר וטובלים בשוקולד. מפזרים מעל מעט מלח ומכניסים למקרר להתייצבות. שומרים במקרר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
תודה על המתכון👌. רק שימו לב שלטבול בשוקולד לוקח המון זמן (לפחות לי)
אפשר להחליף את שמן הקוקוס במשהו אחר? תודה!
היי אפרת, אפשר להחליף בשמן רגיל.
היי האם אפשר לשים ממרח אחר במקום הכי מעט בוטנים
היי שוקי, את היכול להשתמש בממרחים אחרים, אבל חמאת בוטנים תחזיק את העוגיות בצורה הטובה ביותר. אבל אתה יכול לנסות ולדווח לנו במה החלפת ואיך יצא.