-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 844.5 קק״ל 2533.6 קק״לפחמימות 105.6 גרם 316.7 גרםשומן 32.7 גרם 98.0 גרםנתרן 812.4 מ״ג 2437.2 מ״גחלבון 19.5 גרם 58.6 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 10.9 גרםשומן רווי 5.6 גרם 16.8 גרםכולסטרול 186.9 מ״ג 560.6 מ״גסידן 33.9 מ״ג 101.7 מ״גברזל 1.5 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 171.8 מ״ג 515.5 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות845
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 844.5 קק״ל 2533.6 קק״לפחמימות 105.6 גרם 316.7 גרםשומן 32.7 גרם 98.0 גרםנתרן 812.4 מ״ג 2437.2 מ״גחלבון 19.5 גרם 58.6 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 10.9 גרםשומן רווי 5.6 גרם 16.8 גרםכולסטרול 186.9 מ״ג 560.6 מ״גסידן 33.9 מ״ג 101.7 מ״גברזל 1.5 מ״ג 4.6 מ״גאשלגן 171.8 מ״ג 515.5 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 3.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 845 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
צ'יפס קריספי
-
5 תפוחי אדמה בינוניים
-
2 ביצים M
-
1 כף מיונזהלמנ'ס
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
2 כוסות פירורי לחם
הגשה
-
1/2 כוס מיונזהלמנ'ס
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרצועות של צ’יפס.
- מערבבים בקערה אחת את הביצים, המיונז, המלח והפלפל.
- מניחים בקערה שנייה את פירורי הלחם.
- מחממים שמן עמוק במחבת.
- טובלים את רצועות הצ’יפס בתערובת הביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם. כשהשמן מתחיל לבעבע מטגנים את הצ’יפסים עד להשחמה.
אופן הכנה
- קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרצועות של צ’יפס.
- מערבבים בקערה אחת את הביצים, המיונז, המלח והפלפל.
- מניחים בקערה שנייה את פירורי הלחם.
- מחממים שמן עמוק במחבת.
- טובלים את רצועות הצ’יפס בתערובת הביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם. כשהשמן מתחיל לבעבע מטגנים את הצ’יפסים עד להשחמה.
הערות
- ניתן לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים בטרם הטיגון במשך 10-15 דקות לקיצור זמני הטיגון.
הערות
- ניתן לבשל את תפוחי האדמה במים רותחים בטרם הטיגון במשך 10-15 דקות לקיצור זמני הטיגון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן