לחם בירה ואגוזים בקלי קלות
שי-לי ליפא מכינה לחם בירה ואגוזים ב-5 דקות עבודה. לא מאמינים? אתם חייבים לנסות את המתכון הזה. יותר לא צריך לקנות במאפיות ובסופרמרקט
שי-לי ליפא מכינה לחם בירה ואגוזים ב-5 דקות עבודה. לא מאמינים? אתם חייבים לנסות את המתכון הזה. יותר לא צריך לקנות במאפיות ובסופרמרקט
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2466.4 קק״ל 2466.4 קק״לפחמימות 471.1 גרם 471.1 גרםשומן 58.1 גרם 58.1 גרםנתרן 3302.3 מ״ג 3302.3 מ״גחלבון 56.2 גרם 56.2 גרםסיבים תזונתיים 55.0 גרם 55.0 גרםשומן רווי 6.6 גרם 6.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 304.4 מ״ג 304.4 מ״גברזל 19.7 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 2042.1 מ״ג 2042.1 מ״גאבץ 14.6 מ״ג 14.6 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות2466
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2466.4 קק״ל 2466.4 קק״לפחמימות 471.1 גרם 471.1 גרםשומן 58.1 גרם 58.1 גרםנתרן 3302.3 מ״ג 3302.3 מ״גחלבון 56.2 גרם 56.2 גרםסיבים תזונתיים 55.0 גרם 55.0 גרםשומן רווי 6.6 גרם 6.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 304.4 מ״ג 304.4 מ״גברזל 19.7 מ״ג 19.7 מ״גאשלגן 2042.1 מ״ג 2042.1 מ״גאבץ 14.6 מ״ג 14.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 2466 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית אינגליש קייק ללחם
-
3כוסות או 420 גרם קמח מלא
-
1 כפית סוכר חום
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית מלח דק
-
1בקבוק או 500 מ"ל בירות שחורות
-
1 כף שמן זית
-
1/2 כוס אגוזי פקאן
שימון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק לאפיית לחם.
- קוצצים גס את אגוזי הפקאן.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה. יוצקים בהדרגה בירה ושמן זית ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים. מוסיפים אגוזים ומערבבים רק עד שנבלעים בתערובת.
- יוצקים לתבנית ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים.
- אופים בתנור החם כ-45 דקות עד שהקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אינגליש קייק לאפיית לחם.
- קוצצים גס את אגוזי הפקאן.
- מערבבים קמח, סוכר, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה. יוצקים בהדרגה בירה ושמן זית ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים. מוסיפים אגוזים ומערבבים רק עד שנבלעים בתערובת.
- יוצקים לתבנית ומערבבים לעיסה חלקה ללא גושים.
- אופים בתנור החם כ-45 דקות עד שהקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן