רקע הנמל מעודכן

הפטנט שישגע לכם את המטבח – פיתה שניצל

לא תאמינו שלא הכנתם את המנה הזו עד היום. פיתה שניצל, במילוי חזה עוף וירקות, קריספית מבחוץ, מלאה טעמים מבפנים. רעבים? קחו פיתה שניצל
לא תאמינו שלא הכנתם את המנה הזו עד היום. פיתה שניצל, במילוי חזה עוף וירקות, קריספית מבחוץ, מלאה טעמים מבפנים. רעבים? קחו פיתה שניצל
  • אביה מלכא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1921
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1920.7 קק״ל 11524.2 קק״ל
    פחמימות 51.4 גרם 308.5 גרם
    שומן 180.7 גרם 1084.1 גרם
    נתרן 240.5 מ״ג 1443.2 מ״ג
    חלבון 25.2 גרם 151.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 14.0 גרם 84.1 גרם
    כולסטרול 86.7 מ״ג 520.2 מ״ג
    סידן 38.7 מ״ג 232.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 238.5 מ״ג 1431.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    1921
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1920.7 קק״ל 11524.2 קק״ל
    פחמימות 51.4 גרם 308.5 גרם
    שומן 180.7 גרם 1084.1 גרם
    נתרן 240.5 מ״ג 1443.2 מ״ג
    חלבון 25.2 גרם 151.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.4 גרם 20.6 גרם
    שומן רווי 14.0 גרם 84.1 גרם
    כולסטרול 86.7 מ״ג 520.2 מ״ג
    סידן 38.7 מ״ג 232.5 מ״ג
    ברזל 1.4 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 238.5 מ״ג 1431.2 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 3.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
אביה מלכא
X

2 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פיתה שניצל

מילוי חזה עוף


אופן הכנה

  1. חותכים את החזה עוף לרצועות קטנות ודקות.
  2.  בקערה שמים את החזה עוף ביחד עם סויה, סילאן, שמן שומשום, רוטב צ׳ילי מתוק ומערבבים.
  3.  שמים במחבת שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
  4. מוסיפים את החזה עוף ומטגנים אותו ביחד עם הבצל כ-5 דקות תוך כדי ערבוב.
  5. מוסיפים את רצועות הגמבה ומטגנים 2-3 דקות נוספות מעבירים לקערה ומצננים מעט.
  6. מוסיפים לחזה עוף חסה חתוכה לרצועות ומערבבים.
  7. על אש בינונית מחממים סיר עם שמן עמוק.
  8.  לוקחים פרוסת לחם מרדדים דק בעזרת מערוך וקורצים לעיגולים.
  9. לוקחים 2 עיגולים ומהדקים היטב בשוליים (רק בשוליים).
  10.  טובלים בביצה ופירורי לחם ומטגנים כחצי דקה- דקה מכל צד עד לקבלת פיתה זהובה.
  11.  בעזרת סכין חדה חוצים כל פיתה לשניים וממלאים בחזה עוף או בכל מילוי שאוהבים. מזלפים מעל קטשופ או מיונז או כל מטבל שרוצים.

    פטנט מופלא - פיתה שניצל
    פטנט מופלא - פיתה שניצל. צילום: אביה מלכא


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות