רקע הנמל מעודכן

מלא בכל טוב – פנקייק ממולא בקרם קצפת עם סוכריות

מלא בכל טוב, פנקייק שוקולדי שממלאים בקרם טעים וטובלים בסוכריות צבעוניות שמשמחות את הילדים ואת המבוגרים, בול בזמן לחופש הגדול
מלא בכל טוב, פנקייק שוקולדי שממלאים בקרם טעים וטובלים בסוכריות צבעוניות שמשמחות את הילדים ואת המבוגרים, בול בזמן לחופש הגדול
  • אביה מלכא
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    114
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.8 קק״ל 2049.0 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 142.8 גרם
    שומן 7.6 גרם 136.3 גרם
    נתרן 74.3 מ״ג 1336.6 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 46.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 67.6 גרם
    כולסטרול 33.5 מ״ג 603.5 מ״ג
    סידן 37.4 מ״ג 673.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 63.8 מ״ג 1147.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    114
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.8 קק״ל 2049.0 קק״ל
    פחמימות 7.9 גרם 142.8 גרם
    שומן 7.6 גרם 136.3 גרם
    נתרן 74.3 מ״ג 1336.6 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 46.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 12.1 גרם
    שומן רווי 3.8 גרם 67.6 גרם
    כולסטרול 33.5 מ״ג 603.5 מ״ג
    סידן 37.4 מ״ג 673.2 מ״ג
    ברזל 0.3 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 63.8 מ״ג 1147.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בלינצ'ס ופנקייקים
אביה מלכא
X

4 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פנקייק שוקולד

ציפוי וקישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הפנקייק: שמים בקערה קמח, קקאו, קורט מלח ואבקת אפייה ומערבבים.
  2. מוסיפים ביצה, חלב ושמן וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה ונוזלית יחסית. מעבירים את הבלילה לבקבוק לחיץ.
  3. מחממים מחבת ומרססים מעט ספרי שמן. שמים תלוליות של בלילה על המחבת ומנמיכים את האש.
  4. מטגנים את הפנקייק כדקה עד שמתחילות להיווצר בועות והשוליים מתייצבים והופכים לצד השני. מוציאים ומצננים.
  5. מכינים את הקרם: בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים שמנת מתוקה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג ומקציפים לקרם יציב.
  6. מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים במרכז הפנקייק.
  7. לוחצים מעט את הפנקייק על הקרם וטובלים בסוכריות קונפטי.

    פנקייק ממולא קצפת וסוכריות
    פנקייק ממולא קצפת וסוכריות. צילום: אביה מלכא


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    שרה חיים

    תודה על המתכון, נראה לי שחסר סוכר בבלילה של הפנקייק.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות