מלא בכל טוב – פנקייק ממולא בקרם קצפת עם סוכריות
מלא בכל טוב, פנקייק שוקולדי שממלאים בקרם טעים וטובלים בסוכריות צבעוניות שמשמחות את הילדים ואת המבוגרים, בול בזמן לחופש הגדול
מלא בכל טוב, פנקייק שוקולדי שממלאים בקרם טעים וטובלים בסוכריות צבעוניות שמשמחות את הילדים ואת המבוגרים, בול בזמן לחופש הגדול
- אביה מלכא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 113.8 קק״ל 2049.0 קק״לפחמימות 7.9 גרם 142.8 גרםשומן 7.6 גרם 136.3 גרםנתרן 74.3 מ״ג 1336.6 מ״גחלבון 2.6 גרם 46.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 12.1 גרםשומן רווי 3.8 גרם 67.6 גרםכולסטרול 33.5 מ״ג 603.5 מ״גסידן 37.4 מ״ג 673.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 63.8 מ״ג 1147.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות114
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 113.8 קק״ל 2049.0 קק״לפחמימות 7.9 גרם 142.8 גרםשומן 7.6 גרם 136.3 גרםנתרן 74.3 מ״ג 1336.6 מ״גחלבון 2.6 גרם 46.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 12.1 גרםשומן רווי 3.8 גרם 67.6 גרםכולסטרול 33.5 מ״ג 603.5 מ״גסידן 37.4 מ״ג 673.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 6.2 מ״גאשלגן 63.8 מ״ג 1147.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 114 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקייק שוקולד
קרם
-
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
2 כפות אבקת סוכר
ציפוי וקישוט
-
1/4 כוס סוכריות לקישוט קונפטי
אופן הכנה
- מכינים את הפנקייק: שמים בקערה קמח, קקאו, קורט מלח ואבקת אפייה ומערבבים.
- מוסיפים ביצה, חלב ושמן וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה ונוזלית יחסית. מעבירים את הבלילה לבקבוק לחיץ.
- מחממים מחבת ומרססים מעט ספרי שמן. שמים תלוליות של בלילה על המחבת ומנמיכים את האש.
- מטגנים את הפנקייק כדקה עד שמתחילות להיווצר בועות והשוליים מתייצבים והופכים לצד השני. מוציאים ומצננים.
- מכינים את הקרם: בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים שמנת מתוקה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג ומקציפים לקרם יציב.
- מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים במרכז הפנקייק.
- לוחצים מעט את הפנקייק על הקרם וטובלים בסוכריות קונפטי.
אופן הכנה
- מכינים את הפנקייק: שמים בקערה קמח, קקאו, קורט מלח ואבקת אפייה ומערבבים.
- מוסיפים ביצה, חלב ושמן וטורפים עד לקבלת בלילה אחידה ונוזלית יחסית. מעבירים את הבלילה לבקבוק לחיץ.
- מחממים מחבת ומרססים מעט ספרי שמן. שמים תלוליות של בלילה על המחבת ומנמיכים את האש.
- מטגנים את הפנקייק כדקה עד שמתחילות להיווצר בועות והשוליים מתייצבים והופכים לצד השני. מוציאים ומצננים.
- מכינים את הקרם: בקערת מיקסר עם בלון הקצפה שמים שמנת מתוקה, אבקת סוכר ואינסטנט פודינג ומקציפים לקרם יציב.
- מעבירים את הקרם לשקית זילוף ומזלפים במרכז הפנקייק.
- לוחצים מעט את הפנקייק על הקרם וטובלים בסוכריות קונפטי.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
תודה על המתכון, נראה לי שחסר סוכר בבלילה של הפנקייק.