סנו רקע

לחם קופים שמרים שכיף לתלוש

במקור קראו למנה הזו לחם בועות, בגלל כדורי הבצק המתוקים שלו. היום קוראים לה לחם קופים, וזו מנה אמריקאית דביקה וטעימה שתחסלו בשניות
במקור קראו למנה הזו לחם בועות, בגלל כדורי הבצק המתוקים שלו. היום קוראים לה לחם קופים, וזו מנה אמריקאית דביקה וטעימה שתחסלו בשניות
  • שקמה יעקבי בראון
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5036
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5036.0 קק״ל 5036.0 קק״ל
    פחמימות 709.5 גרם 709.5 גרם
    שומן 228.5 גרם 228.5 גרם
    נתרן 1673.5 מ״ג 1673.5 מ״ג
    חלבון 48.6 גרם 48.6 גרם
    סיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 188.9 גרם 188.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 228.3 מ״ג 228.3 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 1042.1 מ״ג 1042.1 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 3 שעות ו-30 דק׳
  • קלוריות
    5036
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5036.0 קק״ל 5036.0 קק״ל
    פחמימות 709.5 גרם 709.5 גרם
    שומן 228.5 גרם 228.5 גרם
    נתרן 1673.5 מ״ג 1673.5 מ״ג
    חלבון 48.6 גרם 48.6 גרם
    סיבים תזונתיים 16.1 גרם 16.1 גרם
    שומן רווי 188.9 גרם 188.9 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 228.3 מ״ג 228.3 מ״ג
    ברזל 8.2 מ״ג 8.2 מ״ג
    אשלגן 1042.1 מ״ג 1042.1 מ״ג
    אבץ 8.4 מ״ג 8.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שמרים
שקמה יעקבי בראון
X

3 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


בצק - יבשים

בצק - רטובים

ציפוי סוכר לכדורים

ציפוי לעוגה


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את המרכיבים היבשים.
  2. מוסיפים את המרכיבים הרטובים ולשים 10 דקות במיקסר (להוסיף מעט קמח מידי פעם במידת הצורך אם הבצק מאוד מאוד דביק).
  3. עושים  כדור, מניחים בקערה גדולה משומנת (לשמן גם את הכדור) ועוטפים את הקערה בניילון נצמד, ומניחים במקום חמים לשעה ורבע.
  4. מרכיבים את המאפה: מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות חום עליון תחתון.
  5. מכדררים את הבצק לכדורים קטנים לא בהכרח שווים בגודלם או מדויקים.
  6. בקערה מערבבים סוכרים וקינמון, טובלים כל כדור בשמן קוקוס ואז בציפוי הסוכר, ומניחים בערמה בתבנית מרופדת בנייר אפייה מותאם לתבנית אינגליש קייק, מכסים ומתפיחים 30 דקות.
  7. רגע לפני הכניסה לתנור, מושחים בעוד 1-2 כפות של שמן קוקוס / חמאה.
  8. אופים בתנור 25-30 דקות.
  9. מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה את כל מרכיבי הציפוי עד לקבלת משחה אחידה.
  10. ברגע שהתבנית יצאה מהתנור למשוח בנדיבות מהציפוי.
  11. לקרר מעט, לתלוש ולזלול.

    קוף אחרי בן אדם - לחם קופים מתוק ודביק
    לחם קופים שמרים שכיף לתלוש. צילום: שקמה יעקובי בראון


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    פני אקהאוז

    מה משתמשים מקום רסק תפוחים?

      Avatar
      מערכת Foody

      הי פני. אפשר להשתמש בשלוש כפות נוספות של חלב

קטגוריות

אביזרים

טכניקות