-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 56.2 קק״ל 2530.8 קק״לפחמימות 3.0 גרם 135.9 גרםשומן 4.0 גרם 181.7 גרםנתרן 71.7 מ״ג 3228.2 מ״גחלבון 1.9 גרם 87.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.7 גרםשומן רווי 0.7 גרם 33.5 גרםכולסטרול 8.9 מ״ג 400.9 מ״גסידן 36.8 מ״ג 1657.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 10.9 מ״ג 492.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.5 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות56
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 56.2 קק״ל 2530.8 קק״לפחמימות 3.0 גרם 135.9 גרםשומן 4.0 גרם 181.7 גרםנתרן 71.7 מ״ג 3228.2 מ״גחלבון 1.9 גרם 87.0 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.7 גרםשומן רווי 0.7 גרם 33.5 גרםכולסטרול 8.9 מ״ג 400.9 מ״גסידן 36.8 מ״ג 1657.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.7 מ״גאשלגן 10.9 מ״ג 492.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 56 | כמות מנות 45 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות מלוחות
-
100 גרם גבינת פרמזןמגוררת דק
-
100 גרם גבינת קשקבלמגוררת דק
-
1 1/4כוסות או 175 גרם קמח לבן
-
150 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
-
3 כפיות פרג
-
3 כפות חלב 3%או מים קרים
אופן הכנה
- במעבד המזון מניחים גבינות, קמח, זרעי פרג, מלח ופלפל ומעבדים למרקם פירורי.
- מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים שוב למרקם פירורי גס.
- מוסיפים 3 כפות חלב קר/מים ומעבדים רק עד איחוד הבצק. מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים לשני גלילים ארוכים.
- עוטפים את הגלילים בניילון נצמד (כל אחד בנפרד) ומכניסים למקפיא לשעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום סטטי (חום עליון תחתון) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מוציאים את הגלילים מהמקפיא ופותחים את הניילון כך שהגליל יהיה מונח עליו.
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים זרעי פרג בנדיבות משני צידי הגליל.
- מגלגלים שוב בניילון הנצמד ומוודאים שכל הגליל מצופה בפרג.
- פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומסדרים בתבנית.
- אופים במשך 25 דקות עד הזהבה עמוקה, מצננים ומעבירים לכלי אטום.
אופן הכנה
- במעבד המזון מניחים גבינות, קמח, זרעי פרג, מלח ופלפל ומעבדים למרקם פירורי.
- מוסיפים את קוביות החמאה ומעבדים שוב למרקם פירורי גס.
- מוסיפים 3 כפות חלב קר/מים ומעבדים רק עד איחוד הבצק. מחלקים את הבצק לשניים ומגלגלים לשני גלילים ארוכים.
- עוטפים את הגלילים בניילון נצמד (כל אחד בנפרד) ומכניסים למקפיא לשעה.
- מחממים תנור ל-180 מעלות חום סטטי (חום עליון תחתון) ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מוציאים את הגלילים מהמקפיא ופותחים את הניילון כך שהגליל יהיה מונח עליו.
- מברישים בביצה טרופה ומפזרים זרעי פרג בנדיבות משני צידי הגליל.
- מגלגלים שוב בניילון הנצמד ומוודאים שכל הגליל מצופה בפרג.
- פורסים את הגלילים לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומסדרים בתבנית.
- אופים במשך 25 דקות עד הזהבה עמוקה, מצננים ומעבירים לכלי אטום.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מה יכול להחליף את הפרג?
היי איריס, ניתן להמיר את הפרג בשומשום/ קצח
היי רציתי לדעת אם במקום פרג אני השים ציפוי של סומסום או קצח זה בסדר? וגם אם ניתן להשתמש בקמח קוסמין במקום קמח לבן?
היי שי, אפשר לשים שומשום או קצח במקום ולהשתמש בקמח כוסמין.