-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5008.6 קק״ל 5008.6 קק״לפחמימות 695.3 גרם 695.3 גרםשומן 196.8 גרם 196.8 גרםנתרן 1310.9 מ״ג 1310.9 מ״גחלבון 90.2 גרם 90.2 גרםסיבים תזונתיים 12.3 גרם 12.3 גרםשומן רווי 21.3 גרם 21.3 גרםכולסטרול 1519.2 מ״ג 1519.2 מ״גסידן 597.8 מ״ג 597.8 מ״גברזל 10.3 מ״ג 10.3 מ״גאשלגן 1027.6 מ״ג 1027.6 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות5009
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5008.6 קק״ל 5008.6 קק״לפחמימות 695.3 גרם 695.3 גרםשומן 196.8 גרם 196.8 גרםנתרן 1310.9 מ״ג 1310.9 מ״גחלבון 90.2 גרם 90.2 גרםסיבים תזונתיים 12.3 גרם 12.3 גרםשומן רווי 21.3 גרם 21.3 גרםכולסטרול 1519.2 מ״ג 1519.2 מ״גסידן 597.8 מ״ג 597.8 מ״גברזל 10.3 מ״ג 10.3 מ״גאשלגן 1027.6 מ״ג 1027.6 מ״גאבץ 7.7 מ״ג 7.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 5009 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 ביצים M
-
350גרם או 1 3/4 כוסות סוכר לבן
-
150מ"ל או 2/3 כוס שמן קנולה
-
300מ"ל או 1 1/4 כוסות מיץ תפוזים
-
1 כפית תמצית וניל
-
400גרם או 2 3/4 כוסות קמח לבן
-
2שקיות או 2 כפיות אבקת אפייה
-
1 כפית קליפת לימוןמגורדת
-
1 כפית קליפת תפוזמגורדת
-
2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר ביצים על מהירות גבוהה. מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף 5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- מוסיפים לקערת המיקסר שמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל ומקפלים עד לאיחוד.
- לבסוף מוסיפים בהדרגה קמח, אבקת אפייה, קליפת תפוז ולימון מגורדות ומקציפים על מהירות נמוכה עד איחוד (שימו לב לא לערבב יותר מדי על מנת לשמור על אווריריות העוגה).
- מעבירים לתבנית עגולה 26 ס”מ מרופדת בנייר אפייה קוטר ואופים על 160 מעלות במשך 50 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
- מצננים לחלוטין, זורים אבקת סוכר ומגישים. בתיאבון!
אופן הכנה
- מקציפים במיקסר ביצים על מהירות גבוהה. מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף 5 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
- מוסיפים לקערת המיקסר שמן, מיץ תפוזים, תמצית וניל ומקפלים עד לאיחוד.
- לבסוף מוסיפים בהדרגה קמח, אבקת אפייה, קליפת תפוז ולימון מגורדות ומקציפים על מהירות נמוכה עד איחוד (שימו לב לא לערבב יותר מדי על מנת לשמור על אווריריות העוגה).
- מעבירים לתבנית עגולה 26 ס”מ מרופדת בנייר אפייה קוטר ואופים על 160 מעלות במשך 50 דקות או עד שקיסם יוצא נקי.
- מצננים לחלוטין, זורים אבקת סוכר ומגישים. בתיאבון!
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
בטוח ש2 כפיות אבקת אפייה במקום 2 שקיות? בכל שקית יש 10 גרם אם אני לא טועה ובכפית יש פחות. גם בהמרת מידות שלכם כתוב שהכפית יש 3 גרם אבקת אפיה ובכף 8
היי יובל, המתכון נעשה לפי 2 שקיות אבקת אפיה
שאלה: 2 כפיות זה לא 2 שקיות?
היי אריאלה, או שתי כפיות או 2 שקיות 10 גר’ כל אחת