סוכריות קוקוס משגעות לפסח
סוכריות קוקוס זה ממתקים אישיים ללא גלוטן וגם כשרים לפסח, שאפשר להכין בקלי קלות בגרסה חלבית או פרווה על בסיס שבבי קוקוס ושוקולד לבן
סוכריות קוקוס זה ממתקים אישיים ללא גלוטן וגם כשרים לפסח, שאפשר להכין בקלי קלות בגרסה חלבית או פרווה על בסיס שבבי קוקוס ושוקולד לבן
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 215.0 קק״ל 6450.8 קק״לפחמימות 13.9 גרם 416.0 גרםשומן 16.9 גרם 506.7 גרםנתרן 15.5 מ״ג 464.4 מ״גחלבון 2.2 גרם 65.1 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 76.8 גרםשומן רווי 12.2 גרם 365.4 גרםכולסטרול 2.3 מ״ג 69.0 מ״גסידן 31.2 מ״ג 935.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 36.7 מ״גאשלגן 174.1 מ״ג 5223.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 18.9 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים
-
קלוריות215
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 215.0 קק״ל 6450.8 קק״לפחמימות 13.9 גרם 416.0 גרםשומן 16.9 גרם 506.7 גרםנתרן 15.5 מ״ג 464.4 מ״גחלבון 2.2 גרם 65.1 גרםסיבים תזונתיים 2.6 גרם 76.8 גרםשומן רווי 12.2 גרם 365.4 גרםכולסטרול 2.3 מ״ג 69.0 מ״גסידן 31.2 מ״ג 935.3 מ״גברזל 1.2 מ״ג 36.7 מ״גאשלגן 174.1 מ״ג 5223.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 18.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים | קלוריות 215 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית
-
1 קופסת שימורים חלב קוקוס
-
50 גרם מרגרינה
-
3 1/2 כוסות קוקוס טחון
-
200 גרם שוקולד לבן
ציפוי
-
300 גרם שוקולד מריר
-
3 כפות שמן קנולה
-
100 גרם שוקולד לבן
הגשה
-
30 מקלות קינמון קטנים
אופן הכנה
- מרתיחים בסיר חלב קוקוס ומחמאה.
- מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים היטב. מוסיפים קוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
- מניחים את תבנית השקעים על מגש יציב וממלאים בתערובת תבנית סיליקון עם שקעים קטנטנים.
- נועצים מקל קינמון במרכז כל שקע ומעבירים למקפיא להתקשות.
- ממיסים שוקולד מריר ומוסיפים לו שמן למרקם דליל (לקבלת ציפוי דק וקריספי).
- ממיסים בנפרד שוקולד לבן.
- מחזיקים כל סוכריית קוקוס במקל הקינמון ומטביעים בשוקולד המומס לציפוי. מזלפים עליה בכפית שוקולד לבן לקישוט.
- שומרים במקרר עד ההגשה. מגישים קר.
אופן הכנה
- מרתיחים בסיר חלב קוקוס ומחמאה.
- מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים היטב. מוסיפים קוקוס ומערבבים לתערובת אחידה.
- מניחים את תבנית השקעים על מגש יציב וממלאים בתערובת תבנית סיליקון עם שקעים קטנטנים.
- נועצים מקל קינמון במרכז כל שקע ומעבירים למקפיא להתקשות.
- ממיסים שוקולד מריר ומוסיפים לו שמן למרקם דליל (לקבלת ציפוי דק וקריספי).
- ממיסים בנפרד שוקולד לבן.
- מחזיקים כל סוכריית קוקוס במקל הקינמון ומטביעים בשוקולד המומס לציפוי. מזלפים עליה בכפית שוקולד לבן לקישוט.
- שומרים במקרר עד ההגשה. מגישים קר.
הערות
- משתמשים בשוקולד לבן פרווה.
- אפשר להכין גם בגרסה חלבית, עם שוקולד לבן רגיל וחמאה.
הערות
- משתמשים בשוקולד לבן פרווה.
- אפשר להכין גם בגרסה חלבית, עם שוקולד לבן רגיל וחמאה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
זה אפילו טבעוני.הכוונה לחלב קוקוס או קרם קוקוס? תודה וחג שמח!
קרם קוקוס