קוגל כשר לפסח

במיוחד לפסח: קוגל מתוק עם אטריות אורז וגבינות. קינוח מצוין לפסח בלי להתפשר על הטעם, מאפה שיוצא מהתנור שזוף, טעים ומתוק שכולם יאהבו
במיוחד לפסח: קוגל מתוק עם אטריות אורז וגבינות. קינוח מצוין לפסח בלי להתפשר על הטעם, מאפה שיוצא מהתנור שזוף, טעים ומתוק שכולם יאהבו
  • Studio R.Y
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4385.2 קק״ל 4385.2 קק״ל
    פחמימות 494.5 גרם 494.5 גרם
    שומן 208.4 גרם 208.4 גרם
    נתרן 3753.5 מ״ג 3753.5 מ״ג
    חלבון 145.0 גרם 145.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 109.4 גרם 109.4 גרם
    כולסטרול 2464.6 מ״ג 2464.6 מ״ג
    סידן 1314.5 מ״ג 1314.5 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 1209.8 מ״ג 1209.8 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    4385
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4385.2 קק״ל 4385.2 קק״ל
    פחמימות 494.5 גרם 494.5 גרם
    שומן 208.4 גרם 208.4 גרם
    נתרן 3753.5 מ״ג 3753.5 מ״ג
    חלבון 145.0 גרם 145.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 109.4 גרם 109.4 גרם
    כולסטרול 2464.6 מ״ג 2464.6 מ״ג
    סידן 1314.5 מ״ג 1314.5 מ״ג
    ברזל 6.3 מ״ג 6.3 מ״ג
    אשלגן 1209.8 מ״ג 1209.8 מ״ג
    אבץ 7.6 מ״ג 7.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות חום עליול תחתון.
  2. מבשלים את האטריות במים רותחים כ-3-4 דקות, מוטב להשאיר מעט אל-דנטה (האטריות עוברות בישול נוסף ועדיף שלא יהיו רכות מדי).
  3. מוציאים מהמים הרותחים, ומעבירים לקערה עם מים קרים כדי לעצור את הבישול של האטריות כדי שלא יהיו רכות מדי.
  4. משמנים מעט את התבנית ומסדרים בה את האטריות.
  5. בקערה נוספת מערבבים היטב את כל יתר המרכיבים לקבלת בלילה אחידה.
  6. יוצקים את הבלילה על גבי האטריות ומוודאים שכל הבלילה נטמעה היטב. בשלב זה כדאי לוודא שחלק מהאטריות יוצאות קצת החוצה מלמעלה כדי שיקבלו קריספ וגוון יפה באפיה בתנור.
  7. מעבירים לאפיה בתנור, למשך 35-40 דקות.
  8. מוציאים, ונותנים לקוגל להצטנן ולהתייצב בטרם ההגשה.
  9. מומלץ להגיש עם יוגורט/שמנת חמוצה ואם אתם אוהבים, מומלץ להוסיף גם מלפפון חמוץ, כמיטב המסורת.

בתאבון וחג שמח.

קוגל כשר לפסח
קוגל כשר לפסח. צילום: Studio R.Y
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות