רקע יטבתה

עוגת מצות מטורפת

מכורים למצות ושוקולד? עוגת מצות שכבות אלגנטית, טעימה וכשרה לפסח. המצות שנטבלות בקפה מהוות את הבסיס וביניהן קרם גנאש שוקולד עשיר וטעים. תהנו
מכורים למצות ושוקולד? עוגת מצות שכבות אלגנטית, טעימה וכשרה לפסח. המצות שנטבלות בקפה מהוות את הבסיס וביניהן קרם גנאש שוקולד עשיר וטעים. תהנו
  • קרין גורן
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    816
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 815.5 קק״ל 6524.4 קק״ל
    פחמימות 77.7 גרם 621.6 גרם
    שומן 49.5 גרם 396.0 גרם
    נתרן 32.0 מ״ג 255.7 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 64.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 56.0 גרם
    שומן רווי 28.2 גרם 225.4 גרם
    כולסטרול 2.5 מ״ג 19.8 מ״ג
    סידן 289.8 מ״ג 2318.2 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 77.2 מ״ג
    אשלגן 338.8 מ״ג 2710.4 מ״ג
    אבץ 20.3 מ״ג 162.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים ו-40 דק׳
  • קלוריות
    816
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 815.5 קק״ל 6524.4 קק״ל
    פחמימות 77.7 גרם 621.6 גרם
    שומן 49.5 גרם 396.0 גרם
    נתרן 32.0 מ״ג 255.7 מ״ג
    חלבון 8.0 גרם 64.3 גרם
    סיבים תזונתיים 7.0 גרם 56.0 גרם
    שומן רווי 28.2 גרם 225.4 גרם
    כולסטרול 2.5 מ״ג 19.8 מ״ג
    סידן 289.8 מ״ג 2318.2 מ״ג
    ברזל 9.7 מ״ג 77.2 מ״ג
    אשלגן 338.8 מ״ג 2710.4 מ״ג
    אבץ 20.3 מ״ג 162.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
11 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצות

קרם שוקולד

קצפת

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את קרם השוקולד: ממיסים שוקולד ושמן בפולסים במיקרוגל ומערבבים לקבלת תערובת חלקה.
  2. במקביל מקציפים במיקסר קנווד Kmix מתכת שמפיין שמנת מתוקה וסוכר במשך 3-4 דקות לקבלת קצפת יציבה. מאטים את קצב ההקצפה, מוסיפים את השוקולד המומס למיקסר ומקציפים עוד דקה או עד לאיחוד.
  3. מכינים את המצות: יוצקים את הקפה החם לתבנית שתוכל להכיל את המצה. טובלים כל מצה בקפה החם במשך דקה - להתרככות חלקית. שימו לב, במהלך תהליך הטבילה הקפה עשוי להתקרר - אז כדאי לחמם במיקרוגל, אחרת ייקח למצות הרבה יותר זמן להתרכך.
  4. מרכיבים את העוגה: על צלחת הגשה מניחים מצה רטובה ומורחים שכבה נדיבה של שוקולד. מכסים במצה נוספת וממשיכים לבניית כל השכבות. מורחים את שאריות הקרם מסביב ומלמעלה. מכסים ומקררים למשך שעתיים-שלוש לפחות (עדיף לילה).
  5. מקשטים את העוגה: מקציפים שמנת, חלב ופודינג במיקסר קנווד Kmix מתכת שמפיין 3 דקות או עד לקבלת קרם רך. מעבירים לשקית זילוף ומזלפים את הקצפת על העוגה ומקשטים בתותים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת מצות מטורפת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות