רקע למתחם סוגת
קאבר דסקטופ סוגת

עוגיות קוקוס לפסח

בואו נודה באמת – עוגיות קוקוס לפסח הן העוגיות הכי טעימות בעולם! נוסטלגיות וממכרות, כאלו שאוכלים בכל שעה ביום לצד הקפה או התה. בתאבון
בואו נודה באמת – עוגיות קוקוס לפסח הן העוגיות הכי טעימות בעולם! נוסטלגיות וממכרות, כאלו שאוכלים בכל שעה ביום לצד הקפה או התה. בתאבון
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.6 קק״ל 2851.1 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 212.0 גרם
    שומן 8.9 גרם 178.0 גרם
    נתרן 8.3 מ״ג 166.3 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 29.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 48.6 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 147.4 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 9.6 מ״ג 191.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.5 מ״ג
    אשלגן 118.8 מ״ג 2375.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    143
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 142.6 קק״ל 2851.1 קק״ל
    פחמימות 10.6 גרם 212.0 גרם
    שומן 8.9 גרם 178.0 גרם
    נתרן 8.3 מ״ג 166.3 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 29.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.4 גרם 48.6 גרם
    שומן רווי 7.4 גרם 147.4 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 4.0 מ״ג
    סידן 9.6 מ״ג 191.3 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 20.5 מ״ג
    אשלגן 118.8 מ״ג 2375.9 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עוגיות

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. בקערת מיקסר עם וו הקצפה מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב אבל לא קשה ויבש.
  3. בקערה נפרדת מערבבים את אבקת הסוכר והקוקוס.
  4. מוסיפים לקציפת החלבונים עם הסוכר את תמצית הווניל ותערובת אבקת הסוכר והקוקוס ומקפלים הכל יחד.
  5. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנתר כוכב גדול (אפשר גם ללא צנטר).
  6. מרפדים תבניות בנייר אפייה ומזלפים את העוגיות במרווחים קטנים. אופים כ-20 דקות.
  7. לאחר אפייה אפשר לטבול בשוקולד מריר מומס.
עוגיות קוקוס לפסח1
עוגיות קוקוס לפסח. צילום: דימיטרי פומזן, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות