עוגיות סבתא עם סוכר קינמון
עוגיות סבתא עם סוכר קינמון אלה עוגיות נוסטלגיות: ביתיות, פריכות, טעימות ופשוטות להכנה, שאפשר להכין בכל צורה שאוהבים או בצורות שונות
עוגיות סבתא עם סוכר קינמון אלה עוגיות נוסטלגיות: ביתיות, פריכות, טעימות ופשוטות להכנה, שאפשר להכין בכל צורה שאוהבים או בצורות שונות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 95.7 קק״ל 4783.5 קק״לפחמימות 13.5 גרם 677.0 גרםשומן 3.8 גרם 190.9 גרםנתרן 18.6 מ״ג 931.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 96.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 15.1 גרםשומן רווי 0.4 גרם 18.9 גרםכולסטרול 23.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 7.8 מ״ג 392.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 19.1 מ״ג 957.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות96
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 95.7 קק״ל 4783.5 קק״לפחמימות 13.5 גרם 677.0 גרםשומן 3.8 גרם 190.9 גרםנתרן 18.6 מ״ג 931.4 מ״גחלבון 1.9 גרם 96.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 15.1 גרםשומן רווי 0.4 גרם 18.9 גרםכולסטרול 23.6 מ״ג 1181.6 מ״גסידן 7.8 מ״ג 392.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 10.6 מ״גאשלגן 19.1 מ״ג 957.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 8.4 מ״גסגור
ההכנה של העוגיות האלה מהנה אפילו יותר כשיש הרבה חותכנים בצורות שונות בבית. שומרים אותן בצנצנת שקופה גדולה וזה רק תירוץ לאכול עוד עוגייה (אולי לעוגיית לב ולעוגיית כוכב יש טעם שונה? חייבים לבדוק…).
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 96 | כמות מנות 50 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
4 ביצים L
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
4 כוסות קמח לבן
-
1 שקית אבקת אפייה
קישוט
-
1/2 כוס סוכר לבןאו רבע כוס סוכר טרוביה
-
1 כפית קינמון טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, קמח ואבקת אפייה, ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
- מקמחים את משטח העבודה וגם את הבצק, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי 1/2 ס”מ בערך.
- קורצים את הבצק בעזרת הגלגלת (או חותכני עוגיות בצורות שונות) ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.
- מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים על העוגיות בנדיבות (לפני האפייה).
- מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שהן זהובות.
- מניחים לעוגיות להתקרר לפני שאוכלים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות.
- בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, קמח ואבקת אפייה, ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
- מקמחים את משטח העבודה וגם את הבצק, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי 1/2 ס”מ בערך.
- קורצים את הבצק בעזרת הגלגלת (או חותכני עוגיות בצורות שונות) ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.
- מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים על העוגיות בנדיבות (לפני האפייה).
- מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שהן זהובות.
- מניחים לעוגיות להתקרר לפני שאוכלים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובה (1)
ווואווו! נראה מדהים