עוגת גזר “הישרדות” עם אננס וקוקוס
עוגת גזר "הישרדות" עם אננס וקוקוס זו עוגה בחושה רכה ונימוחה, שמכינים בקלי קלות בתבניות אינגלישקייק. עוגת גזר רגילה עם תוספות אקזוטיות
עוגת גזר "הישרדות" עם אננס וקוקוס זו עוגה בחושה רכה ונימוחה, שמכינים בקלי קלות בתבניות אינגלישקייק. עוגת גזר רגילה עם תוספות אקזוטיות
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1667.9 קק״ל 5003.7 קק״לפחמימות 183.4 גרם 550.2 גרםשומן 91.6 גרם 274.7 גרםנתרן 1398.3 מ״ג 4195.0 מ״גחלבון 23.3 גרם 70.0 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 38.3 גרםשומן רווי 20.5 גרם 61.5 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 886.2 מ״גסידן 146.9 מ״ג 440.7 מ״גברזל 3.5 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 1087.5 מ״ג 3262.4 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 6.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות1668
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1667.9 קק״ל 5003.7 קק״לפחמימות 183.4 גרם 550.2 גרםשומן 91.6 גרם 274.7 גרםנתרן 1398.3 מ״ג 4195.0 מ״גחלבון 23.3 גרם 70.0 גרםסיבים תזונתיים 12.8 גרם 38.3 גרםשומן רווי 20.5 גרם 61.5 גרםכולסטרול 295.4 מ״ג 886.2 מ״גסידן 146.9 מ״ג 440.7 מ״גברזל 3.5 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 1087.5 מ״ג 3262.4 מ״גאבץ 2.1 מ״ג 6.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1668 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 ביצים L
-
1 1/2 כוסות סוכר חום כהה
-
1 כוס שמן קנולה
-
5בינוניים או 300 גרם גזרים
-
1 כוס אננס
-
1 1/2 כוסות שבבי קוקוס
-
2 כוסות קמח לבן
-
2 כפיות אבקת סודה לשתייה
-
1 כף קינמון טחון
-
1 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מגרדים גזר בפומפייה.
- בקערה טורפים ביצים עם סוכר ושמן.
- מוסיפים גזר, אננס משומר מסונן וקוקוס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- מנפים יחד קמח, אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש כמעט לגמרי (עם פירורים לחים).
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות. מגרדים גזר בפומפייה.
- בקערה טורפים ביצים עם סוכר ושמן.
- מוסיפים גזר, אננס משומר מסונן וקוקוס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
- מנפים יחד קמח, אבקת סודה לשתייה, מלח וקינמון ומוסיפים לתערובת. מערבבים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- יוצקים את התערובת לתבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש כמעט לגמרי (עם פירורים לחים).
הערות
- הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אנגלייש-קייק, או 3 מגשי סיליקון אינגליש אישיות.
הערות
- הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אנגלייש-קייק, או 3 מגשי סיליקון אינגליש אישיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן