קרוקט תפוחי אדמה במילוי בשר עם סלסת עגבניות
כל החברים באים לראות כדורגל ואתם מתלבטים מה להכין? אהרוני מכין את הנשנוש האולטימטיבי - קרוקט תפוחי אדמה במילוי בשר עם סלסת עגבניות. תתכוננו לקצור מחמאות
כל החברים באים לראות כדורגל ואתם מתלבטים מה להכין? אהרוני מכין את הנשנוש האולטימטיבי - קרוקט תפוחי אדמה במילוי בשר עם סלסת עגבניות. תתכוננו לקצור מחמאות
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 586.8 קק״ל 4694.8 קק״לפחמימות 66.9 גרם 535.0 גרםשומן 23.1 גרם 185.0 גרםנתרן 909.3 מ״ג 7274.1 מ״גחלבון 24.4 גרם 195.2 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.5 גרםשומן רווי 4.5 גרם 36.3 גרםכולסטרול 213.1 מ״ג 1704.5 מ״גסידן 73.0 מ״ג 584.4 מ״גברזל 3.4 מ״ג 27.5 מ״גאשלגן 705.3 מ״ג 5642.4 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 28.4 מ״גסגור
-
מרכיבים25
-
הכנה 45 דק׳כולל 45 דק׳
-
קלוריות587
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 586.8 קק״ל 4694.8 קק״לפחמימות 66.9 גרם 535.0 גרםשומן 23.1 גרם 185.0 גרםנתרן 909.3 מ״ג 7274.1 מ״גחלבון 24.4 גרם 195.2 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 39.5 גרםשומן רווי 4.5 גרם 36.3 גרםכולסטרול 213.1 מ״ג 1704.5 מ״גסידן 73.0 מ״ג 584.4 מ״גברזל 3.4 מ״ג 27.5 מ״גאשלגן 705.3 מ״ג 5642.4 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 28.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 25 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 45 דק׳ | קלוריות 587 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
מעטפת
-
6 תפוחי אדמה בינוניים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
3/4 כוס קמח לבן
-
2 ביצים L
מילוי
-
1 בצל גדול
-
3 שיני שום
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק קטן
-
1/2 צרור כוסברה
-
1/2 צרור פטרוזיליה
-
4 כפות שמן זית
-
250 גרם בשר בקר טחון
-
1/2 כוס צנוברים קלויים
-
3/4 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
ציפוי
-
1 חבילה פירורי לחם
-
3 ביצים L
סלסת עגבניות
-
6 עגבניות בינוניות
-
2 פלפלי צ'ילי ירוקים קטנים
-
2 בצלים סגולים בינוניים
-
1/2 צרור כוסברה
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים בתנור החם עד שהם מאוד רכים. מצננים וקולפים.
- מכינים את מילוי הבשר: קוצצים דק את הבצל, השום, הפלפל הירוק החריף, הכוסברה והפטרוזיליה.
- במחבת גדולה מחממים שמן זית. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל, השום והפלפל החריף ומטגנים כ-2 דקות.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי שמפוררים אותו בעזרת כף עץ עד שהוא משנה את צבעו.
- מוסיפים את הצנוברים, הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מסירים מהאש ומצננים.
- מכינים את המעטפת: בקערה גדולה מועכים את תפוחי האדמה האפויים לפירה. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומוסיפים קמח וביצים.
- צרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי גולף, משטחים כל כדור בכף היד וממלאים בתערובת הבשר. מגלגלים בעדינות את הכדור כך שהתערובת תהיה כלואה בפנים.
- במחבת גדולה או בווק מחממים שמן לטיגון עמוק.
- טובלים כל כדור בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם ומטגנים בשמן החם עד שהכדורים שחומים ופריכים. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים סלסת עגבניות: מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה שמים את העגבניות, הפלפל החריף והבצל וצולים בתנור החם עד שהם שרופים. מצננים.
- שמים במעבד מזון את הירקות הצלויים ויתר המרכיבים וטוחנים לסלסה במרקם גס.
- מגישים את הקרוקטים לצד סלסת עגבניות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות. עוטפים את תפוחי האדמה בנייר כסף ואופים בתנור החם עד שהם מאוד רכים. מצננים וקולפים.
- מכינים את מילוי הבשר: קוצצים דק את הבצל, השום, הפלפל הירוק החריף, הכוסברה והפטרוזיליה.
- במחבת גדולה מחממים שמן זית. כשהשמן חם, מוסיפים את הבצל, השום והפלפל החריף ומטגנים כ-2 דקות.
- מוסיפים את הבשר ומטגנים תוך כדי שמפוררים אותו בעזרת כף עץ עד שהוא משנה את צבעו.
- מוסיפים את הצנוברים, הכוסברה והפטרוזיליה הקצוצה, מערבבים ומתבלים במלח ופלפל שחור. מסירים מהאש ומצננים.
- מכינים את המעטפת: בקערה גדולה מועכים את תפוחי האדמה האפויים לפירה. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט ומוסיפים קמח וביצים.
- צרים מהתערובת כדורים בגודל כדורי גולף, משטחים כל כדור בכף היד וממלאים בתערובת הבשר. מגלגלים בעדינות את הכדור כך שהתערובת תהיה כלואה בפנים.
- במחבת גדולה או בווק מחממים שמן לטיגון עמוק.
- טובלים כל כדור בביצה טרופה ולאחר מכן בפירורי לחם ומטגנים בשמן החם עד שהכדורים שחומים ופריכים. מוציאים לנייר סופג.
- מכינים סלסת עגבניות: מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה שמים את העגבניות, הפלפל החריף והבצל וצולים בתנור החם עד שהם שרופים. מצננים.
- שמים במעבד מזון את הירקות הצלויים ויתר המרכיבים וטוחנים לסלסה במרקם גס.
- מגישים את הקרוקטים לצד סלסת עגבניות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן