-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 696.5 קק״ל 3482.3 קק״לפחמימות 27.3 גרם 136.6 גרםשומן 38.5 גרם 192.5 גרםנתרן 803.6 מ״ג 4017.9 מ״גחלבון 55.5 גרם 277.7 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 11.6 גרםשומן רווי 12.5 גרם 62.6 גרםכולסטרול 186.7 מ״ג 933.7 מ״גסידן 54.2 מ״ג 271.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 30.0 מ״גאשלגן 855.4 מ״ג 4276.9 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 64.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות697
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 696.5 קק״ל 3482.3 קק״לפחמימות 27.3 גרם 136.6 גרםשומן 38.5 גרם 192.5 גרםנתרן 803.6 מ״ג 4017.9 מ״גחלבון 55.5 גרם 277.7 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 11.6 גרםשומן רווי 12.5 גרם 62.6 גרםכולסטרול 186.7 מ״ג 933.7 מ״גסידן 54.2 מ״ג 271.1 מ״גברזל 6.0 מ״ג 30.0 מ״גאשלגן 855.4 מ״ג 4276.9 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 64.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 697 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
המבורגר
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
3/4 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
הגשה
-
5 לחמניות המבורגר בינוניות
-
5 עלי חסות אייסברג
-
3 עגבניות בינוניות
-
1/4 כוס מיונזאפשר להוסיף או להחליף בכל רוטב אחר שאוהבים
אופן הכנה
- מכניסים את הסיר הקרמי לתוך המכשיר ומניחים בפנים את סלסלת cook and crisp.
- בוחרים בתוכנית, בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 5 דקות ולוחצים על התחל כשהסיר ריק.
- בקערה גדולה מערבבים את הבשר עם המלח והפלפל ויוצרים קציצות במשקל 200 גרם כל אחת. משטחים לצורת המבורגר בצורה חופשית או בתוך רינג.
- כשהמכשיר והסלסלה סיימו את החימום המקדים, מניחים על הסלסלה 3 המבורגרים ומכוונים את הזמן ל-10 דקות לדרגת צלייה מדיום וול.
- לאחר 5 דקות פותחים את המכסה, הופכים לצד השני וצולים עוד 5 דקות או עד שההמבורגר במידת העשייה האהובה עליכם.
- מגישים בתוך לחמנייה עם מיונז, ירקות וצ׳יפס.
אופן הכנה
- מכניסים את הסיר הקרמי לתוך המכשיר ומניחים בפנים את סלסלת cook and crisp.
- בוחרים בתוכנית, בטמפרטורה של 190 מעלות למשך 5 דקות ולוחצים על התחל כשהסיר ריק.
- בקערה גדולה מערבבים את הבשר עם המלח והפלפל ויוצרים קציצות במשקל 200 גרם כל אחת. משטחים לצורת המבורגר בצורה חופשית או בתוך רינג.
- כשהמכשיר והסלסלה סיימו את החימום המקדים, מניחים על הסלסלה 3 המבורגרים ומכוונים את הזמן ל-10 דקות לדרגת צלייה מדיום וול.
- לאחר 5 דקות פותחים את המכסה, הופכים לצד השני וצולים עוד 5 דקות או עד שההמבורגר במידת העשייה האהובה עליכם.
- מגישים בתוך לחמנייה עם מיונז, ירקות וצ׳יפס.
הערות
- נשאר לכם מקום בין ההמבורגרים? מפזרים מסביב חצאי פטריות או רצועות בצל וצולים ביחד עם ההמבורגר. בסיום הצלייה מגישים את ההמבורגר עם התוספת שבחרתם מעל
- באותה שיטה ניתן לצלות קציצות עוף, קציצות בשר או קציצות ירק על פי המתכון המועדף עליכם
הערות
- נשאר לכם מקום בין ההמבורגרים? מפזרים מסביב חצאי פטריות או רצועות בצל וצולים ביחד עם ההמבורגר. בסיום הצלייה מגישים את ההמבורגר עם התוספת שבחרתם מעל
- באותה שיטה ניתן לצלות קציצות עוף, קציצות בשר או קציצות ירק על פי המתכון המועדף עליכם
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן