שולבטה – בורגול עם עגבניות וקישואים
הישר מהמטבח הערבי. שולבטה: תבשיל צמחוני של בורגול עם עגבניות וקישואים. מגישים לצד המנה העיקרית או כארוחה בפני עצמה לצד סלט ירקות
הישר מהמטבח הערבי. שולבטה: תבשיל צמחוני של בורגול עם עגבניות וקישואים. מגישים לצד המנה העיקרית או כארוחה בפני עצמה לצד סלט ירקות
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 286.3 קק״ל 1145.2 קק״לפחמימות 34.3 גרם 137.2 גרםשומן 13.6 גרם 54.5 גרםנתרן 506.0 מ״ג 2024.1 מ״גחלבון 8.5 גרם 34.1 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 39.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 96.2 מ״ג 384.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 780.0 מ״ג 3120.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות286
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 286.3 קק״ל 1145.2 קק״לפחמימות 34.3 גרם 137.2 גרםשומן 13.6 גרם 54.5 גרםנתרן 506.0 מ״ג 2024.1 מ״גחלבון 8.5 גרם 34.1 גרםסיבים תזונתיים 9.9 גרם 39.8 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 96.2 מ״ג 384.9 מ״גברזל 3.4 מ״ג 13.5 מ״גאשלגן 780.0 מ״ג 3120.0 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 286 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 כפות שמן קנולה
-
1 קופסת שימורים עגבניות חתוכות לקוביות
-
2 בצלים בינוניים
-
3 קישואים בינונייםאו זוקיני
-
1 כוס בורגול עבה
-
2 1/2 כוסות מים רותחים
-
1 כפית בהרט
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- קוצצים בצל לקוביות קטנות ואת הקישואים לקוביות בעובי 2 ס”מ.
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר, מוסיפים טמפרטורה ומפעילים על מצב בישול/צריבה ל-30 דקות. סוגרים את המכסה וממתינים שהחימום המקדים יסתיים.
- פותחים, מוסיפים שמן ובצל ומטגנים עד שהבצל מתרכך לגמרי.
- מוסיפים את הקישואים ומטגנים עוד 5 דקות.
- מוסיפים עגבניות חתוכות, מים, בהרט, מלח ופלפל. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים למשך 2 דקות ובסיום משחררים את הלחץ.
- מוסיפים בורגול, סוגרים ושוב מעבירים לסיר לחץ למשך דקה - לא לשכוח שהשסתום על מצב Seal.
- בסיום מאפשרים למכשיר לעבור למצב שמירת חום למשך 10 דקות ורק אז פותחים.
אופן הכנה
- קוצצים בצל לקוביות קטנות ואת הקישואים לקוביות בעובי 2 ס”מ.
- מניחים את הסיר הקרמי במכשיר, מוסיפים טמפרטורה ומפעילים על מצב בישול/צריבה ל-30 דקות. סוגרים את המכסה וממתינים שהחימום המקדים יסתיים.
- פותחים, מוסיפים שמן ובצל ומטגנים עד שהבצל מתרכך לגמרי.
- מוסיפים את הקישואים ומטגנים עוד 5 דקות.
- מוסיפים עגבניות חתוכות, מים, בהרט, מלח ופלפל. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מפעילים למשך 2 דקות ובסיום משחררים את הלחץ.
- מוסיפים בורגול, סוגרים ושוב מעבירים לסיר לחץ למשך דקה - לא לשכוח שהשסתום על מצב Seal.
- בסיום מאפשרים למכשיר לעבור למצב שמירת חום למשך 10 דקות ורק אז פותחים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר גם בסיר רגיל?
בהחלט.