פסטרמה ביתית בחרדל ודבש
בלי חומרים משמרים ובלי תוספות מיותרות, אבל עם מקסימום טעם ועסיסיות. לא תאמינו כמה קל להכין פסטרמה ביתית בחרדל ודבש ממש כמו שאתם קונים בסופרמרקט
בלי חומרים משמרים ובלי תוספות מיותרות, אבל עם מקסימום טעם ועסיסיות. לא תאמינו כמה קל להכין פסטרמה ביתית בחרדל ודבש ממש כמו שאתם קונים בסופרמרקט
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 288.8 קק״ל 1155.3 קק״לפחמימות 36.8 גרם 147.2 גרםשומן 9.2 גרם 36.9 גרםנתרן 7991.4 מ״ג 31965.5 מ״גחלבון 15.7 גרם 62.8 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרםכולסטרול 37.2 מ״ג 148.8 מ״גסידן 32.8 מ״ג 131.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 360.3 מ״ג 1441.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 24 שעות
-
קלוריות289
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 288.8 קק״ל 1155.3 קק״לפחמימות 36.8 גרם 147.2 גרםשומן 9.2 גרם 36.9 גרםנתרן 7991.4 מ״ג 31965.5 מ״גחלבון 15.7 גרם 62.8 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.2 גרםשומן רווי 1.3 גרם 5.2 גרםכולסטרול 37.2 מ״ג 148.8 מ״גסידן 32.8 מ״ג 131.1 מ״גברזל 1.1 מ״ג 4.4 מ״גאשלגן 360.3 מ״ג 1441.4 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 289 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
השרייה
-
1 חזה הודו נקבה (פרפר) גדולרצוי כמה שיותר גדול
-
4 כוסות מים
-
4 כפות מלח דק
-
4 כפות סילאןאו סוכר
תיבול
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
4 כפות דבש
-
3 כפות שמן זית
-
2 כפות חרדל גרגירים
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
- בסיר גדול שמים מים, מלח וסילאן ומביאים לרתיחה. מצננים.
- מכניסים פנימה את החזה הודו, סוגרים במכסה ושומרים במקרר למשך הלילה או ל-10 שעות לפחות.
- בקערה קטנה מערבבים את כל מצרכי התיבול.
- מייבשים את חזה ההודו מהנוזלים ומורחים את התיבול בנדיבות על כל המעטה החיצוני.
- מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30 דקות או עד שהחלק החיצוני זהוב ואם לוחצים על הבשר הוא יציב.
- מצננים היטב ורק אז פורסים ומגישים בתוך סנדביץ’ או לצד תוספת כמו אורז או פירה.
אופן הכנה
- בסיר גדול שמים מים, מלח וסילאן ומביאים לרתיחה. מצננים.
- מכניסים פנימה את החזה הודו, סוגרים במכסה ושומרים במקרר למשך הלילה או ל-10 שעות לפחות.
- בקערה קטנה מערבבים את כל מצרכי התיבול.
- מייבשים את חזה ההודו מהנוזלים ומורחים את התיבול בנדיבות על כל המעטה החיצוני.
- מניחים על תבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 30 דקות או עד שהחלק החיצוני זהוב ואם לוחצים על הבשר הוא יציב.
- מצננים היטב ורק אז פורסים ומגישים בתוך סנדביץ’ או לצד תוספת כמו אורז או פירה.
בשיתוף עם סיימן סחר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן