נשנושי פרמזן
רוצים להרגיש כמו שף במינימום מאמץ? תכינו נשנושי פרמזן: מאפה פריך וטעים, נהדר בפניי עצמו כחטיף מלוח או כתוספת מיוחדת למרק או לסלט. קל ומהיר הכנה
רוצים להרגיש כמו שף במינימום מאמץ? תכינו נשנושי פרמזן: מאפה פריך וטעים, נהדר בפניי עצמו כחטיף מלוח או כתוספת מיוחדת למרק או לסלט. קל ומהיר הכנה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4.1 קק״ל 16.3 קק״לפחמימות 0.8 גרם 3.4 גרםשומן 0.1 גרם 0.2 גרםנתרן 0.6 מ״ג 2.3 מ״גחלבון 0.2 גרם 0.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.7 מ״ג 55.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 11.3 מ״ג 45.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות4
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 4.1 קק״ל 16.3 קק״לפחמימות 0.8 גרם 3.4 גרםשומן 0.1 גרם 0.2 גרםנתרן 0.6 מ״ג 2.3 מ״גחלבון 0.2 גרם 0.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.7 מ״ג 55.0 מ״גברזל 0.7 מ״ג 2.9 מ״גאשלגן 11.3 מ״ג 45.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 4 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה גבינת פרמזן
-
1/2 כפית אבקת שום
-
1 כפית טימין יבשאו עלים מ-2 גבעולי תימין טרי
-
1 כפית אורגנו יבשאו שומשום
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מגררים את הגבינה על החלק הדק בפומפייה ומעבירים לקערה.
- מערבבים את הגבינה עם אבקת שום ומניחים תלוליות מהגבינה המתובלת על תבנית תנור עם נייר אפייה. משטחים לדיסקית עגולה.
- מפזרים מעט טימין, אורגנו ופלפל שחור (אפשר להמיר בשומשום) ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 5-7 דקות או עד שהשוליים זהובים.
- מאפשרים לגבינה להתקרר לגמרי ולהתייצב ורק אז זוללים כמו עוגיות, מפזרים על סלט או שומרים בקופסה סגורה.
אופן הכנה
- מגררים את הגבינה על החלק הדק בפומפייה ומעבירים לקערה.
- מערבבים את הגבינה עם אבקת שום ומניחים תלוליות מהגבינה המתובלת על תבנית תנור עם נייר אפייה. משטחים לדיסקית עגולה.
- מפזרים מעט טימין, אורגנו ופלפל שחור (אפשר להמיר בשומשום) ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך 5-7 דקות או עד שהשוליים זהובים.
- מאפשרים לגבינה להתקרר לגמרי ולהתייצב ורק אז זוללים כמו עוגיות, מפזרים על סלט או שומרים בקופסה סגורה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן