פיצה עשירה בחלבון – מי רוצה סלייס?
רוצים להפוך את הפיצה הביתית שלכם לבריאה ואיכותית יותר? תמר שילון עם מתכון של פיצה עשירה בחלבון עם גבינות לא רק בציפוי אלא גם בבצק עצמו
רוצים להפוך את הפיצה הביתית שלכם לבריאה ואיכותית יותר? תמר שילון עם מתכון של פיצה עשירה בחלבון עם גבינות לא רק בציפוי אלא גם בבצק עצמו
- תמר שילון
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 530.8 קק״ל 1061.5 קק״לפחמימות 51.5 גרם 103.0 גרםשומן 24.4 גרם 48.8 גרםנתרן 1296.0 מ״ג 2592.0 מ״גחלבון 25.4 גרם 50.7 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 3.2 גרםשומן רווי 7.2 גרם 14.4 גרםכולסטרול 275.4 מ״ג 550.8 מ״גסידן 413.5 מ״ג 827.1 מ״גברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 175.1 מ״ג 350.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות531
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 530.8 קק״ל 1061.5 קק״לפחמימות 51.5 גרם 103.0 גרםשומן 24.4 גרם 48.8 גרםנתרן 1296.0 מ״ג 2592.0 מ״גחלבון 25.4 גרם 50.7 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 3.2 גרםשומן רווי 7.2 גרם 14.4 גרםכולסטרול 275.4 מ״ג 550.8 מ״גסידן 413.5 מ״ג 827.1 מ״גברזל 1.5 מ״ג 3.0 מ״גאשלגן 175.1 מ״ג 350.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 531 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
-
60 גרם גבינת ריקוטה 5%
-
60 גרם גבינת מוצרלה
-
2 ביצים M
-
80 גרם קמח לבן
-
4 גרם אבקת אפייה
ציפוי
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכןרוטב עגבניות לפיצה
-
1 חופן גבינת מוצרלה נעםמגוררת
-
1 חופן זיתים ירוקיםמגולענים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-250 מעלות.
- בקערה בטוחה למיקרוגל ממיסים יחד ריקוטה ומוצרלה 30-45 שניות.
- מערבבים היטב את הגבינות ומוסיפים את הביצים. (שימו לב לא לחמם מדי את הגבינות כדי שהחום של הגבינות לא יבשל את הביצים, רוצים רק להתיך אותן).
- מוסיפים את החומרים היבשים לקערה נפרדת ומערבבים היטב.
- מאחדים בין היבשים לרטובים.
- מניחים את הבצק על נייר אפייה עם מעט ספריי שמן.
- מניחים על הבצק נייר אפייה נוסף ומרדדים. במידה ונעזרים בידיים הרטיבו מעט את הידיים ושטחו את הבצק.
- אופים את הבצק במשך 8-12 דקות עד שהבצק הזהוב.
- מוציאים את הבצק מהתנור כשהוא חצי מוכן, מוסיפים לו רוטב, גבינות ותוספות ומחזירים לתנור ל3-5 דקות נוספות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-250 מעלות.
- בקערה בטוחה למיקרוגל ממיסים יחד ריקוטה ומוצרלה 30-45 שניות.
- מערבבים היטב את הגבינות ומוסיפים את הביצים. (שימו לב לא לחמם מדי את הגבינות כדי שהחום של הגבינות לא יבשל את הביצים, רוצים רק להתיך אותן).
- מוסיפים את החומרים היבשים לקערה נפרדת ומערבבים היטב.
- מאחדים בין היבשים לרטובים.
- מניחים את הבצק על נייר אפייה עם מעט ספריי שמן.
- מניחים על הבצק נייר אפייה נוסף ומרדדים. במידה ונעזרים בידיים הרטיבו מעט את הידיים ושטחו את הבצק.
- אופים את הבצק במשך 8-12 דקות עד שהבצק הזהוב.
- מוציאים את הבצק מהתנור כשהוא חצי מוכן, מוסיפים לו רוטב, גבינות ותוספות ומחזירים לתנור ל3-5 דקות נוספות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן