קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני

רוצים להמם את האורחים? מאיר אדוני מכין לכם מנת חג מיוחדת: קטאייף במילוי בשר שפונדרה רך ובתוספת מתקתקה של צימוקים ותפוחי עץ מיובשים
רוצים להמם את האורחים? מאיר אדוני מכין לכם מנת חג מיוחדת: קטאייף במילוי בשר שפונדרה רך ובתוספת מתקתקה של צימוקים ותפוחי עץ מיובשים
  • מאיר אדוני
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    27
  • הכנה שעה
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    2200
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2200.2 קק״ל 13201.2 קק״ל
    פחמימות 127.5 גרם 764.9 גרם
    שומן 171.9 גרם 1031.3 גרם
    נתרן 499.1 מ״ג 2994.4 מ״ג
    חלבון 26.6 גרם 159.6 גרם
    סיבים תזונתיים 22.1 גרם 132.9 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 78.7 גרם
    כולסטרול 7.5 מ״ג 45.0 מ״ג
    סידן 482.4 מ״ג 2894.3 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 30.9 מ״ג
    אשלגן 3361.1 מ״ג 20166.7 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 20.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    27
  • הכנה שעה
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    2200
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2200.2 קק״ל 13201.2 קק״ל
    פחמימות 127.5 גרם 764.9 גרם
    שומן 171.9 גרם 1031.3 גרם
    נתרן 499.1 מ״ג 2994.4 מ״ג
    חלבון 26.6 גרם 159.6 גרם
    סיבים תזונתיים 22.1 גרם 132.9 גרם
    שומן רווי 13.1 גרם 78.7 גרם
    כולסטרול 7.5 מ״ג 45.0 מ״ג
    סידן 482.4 מ״ג 2894.3 מ״ג
    ברזל 5.1 מ״ג 30.9 מ״ג
    אשלגן 3361.1 מ״ג 20166.7 מ״ג
    אבץ 3.4 מ״ג 20.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
מאיר אדוני
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צלי שפונדרה

מלית

ויניגרט

טיגון עמוק

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-150.
  2. מחממים סיר רחב וצורבים בו את הבשר. מוסיפים את הירקות: בצל, גזר, סלרי, עלי דפנה, פלפל אנגלי, מוסיפים נוזלים לכיסוי.
  3. מכסים בנייר אפיה ונייר אלומיניום לסגירה כפולה ואופים אפיה ארוכה של כשלוש שעות.
  4. מכינים את הבלילה: בקערת המיקסר מערבלים את כל חומרי הבלילה ומעבירים להתפחה של כשעה וחצי.
  5. מחממים מחבת טפלון על הכיריים ומטגנים את הפנקייק.
  6. מוציאים את הבשר הצלוי ומפוררים אותו, מוסיפים את יתר חומרי המלית ומערבבים היטב.
  7. מרכיבים: ממלאים את הפנקייק, סוגרים לחצי סהר.
  8. מעבירים לטיגון בשמן עמוק.
  9. להכנת הויניגרט טוחנים את כל הרכיבים בבלנדר מוט.
  10. מגישים בליווי חסה טרייה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קטאייף במילוי בשר שפונדרה צלוי של מאיר אדוני

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות