איזה יום כתום לי היום! מרק דלורית וחלב קוקוס משגע
מרק דלורית מנחם, במרקם קטיפתי, הוא כל מה שאתם צריכים לערב חורפי וגשום. הדלורית מתרככת בתנור עם שמן זית ואז נטחנת למרק מתובל בטעמים אסייתים
מרק דלורית מנחם, במרקם קטיפתי, הוא כל מה שאתם צריכים לערב חורפי וגשום. הדלורית מתרככת בתנור עם שמן זית ואז נטחנת למרק מתובל בטעמים אסייתים
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 49.9 קק״ל 299.5 קק״לפחמימות 7.6 גרם 45.8 גרםשומן 1.8 גרם 11.0 גרםנתרן 287.3 מ״ג 1723.9 מ״גחלבון 0.9 גרם 5.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.7 גרםשומן רווי 0.3 גרם 1.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.1 מ״ג 108.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 92.7 מ״ג 556.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות50
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 49.9 קק״ל 299.5 קק״לפחמימות 7.6 גרם 45.8 גרםשומן 1.8 גרם 11.0 גרםנתרן 287.3 מ״ג 1723.9 מ״גחלבון 0.9 גרם 5.3 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 5.7 גרםשומן רווי 0.3 גרם 1.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 18.1 מ״ג 108.6 מ״גברזל 0.4 מ״ג 2.7 מ״גאשלגן 92.7 מ״ג 556.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
אין ספק שקשה למצוא איזון טעמים מתאים במרק כתום – כמה גזר לשים? כמה בטטה? כמה דלעת? היפטרו מכל השאלות והכינו את המרק המושלם הזה! מרק דלורית עם קרם קוקוס קטיפתי וטעמים עמוקים שמתקבלים בזכות צליית הדלורית והתבלינים המדויקים להפליא.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 50 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חוצים את הדלוריות לאורכן ומניחים בתבנית כשצידן החתוך כלפי מעלה ומזלפים מעט שמן זית. מניחים לידן את הבצלים, לא קלופים.
- אופים שעה ורבע עד שהדלוריות רכות מאוד.
- בעזרת כף מרוקנים את בשר הדלורית לתוך סיר. מקלפים את הבצל ומוסיפים לסיר יחד עם שאר החומרים.
- טוחנים במוט ריסוק חשמלי עד לקבלת מרקם חלק.
- מביאים לסף רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- חוצים את הדלוריות לאורכן ומניחים בתבנית כשצידן החתוך כלפי מעלה ומזלפים מעט שמן זית. מניחים לידן את הבצלים, לא קלופים.
- אופים שעה ורבע עד שהדלוריות רכות מאוד.
- בעזרת כף מרוקנים את בשר הדלורית לתוך סיר. מקלפים את הבצל ומוסיפים לסיר יחד עם שאר החומרים.
- טוחנים במוט ריסוק חשמלי עד לקבלת מרקם חלק.
- מביאים לסף רתיחה, טועמים ומתקנים תיבול.
בשיתוף עם יד מרדכי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן