פיצה מהירה בלי שמרים והתפחה
חצי שעה בלבד ויש לכם פיצה ביתית, קריספית וטעימה עם כל התוספות שתרצו. זוהי פיצה מהירה שאפשר להכין עם הילדים או לערב זוגי מול הטלוויזיה
חצי שעה בלבד ויש לכם פיצה ביתית, קריספית וטעימה עם כל התוספות שתרצו. זוהי פיצה מהירה שאפשר להכין עם הילדים או לערב זוגי מול הטלוויזיה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 658.4 קק״ל 1975.3 קק״לפחמימות 86.0 גרם 257.9 גרםשומן 23.3 גרם 69.8 גרםנתרן 2151.9 מ״ג 6455.6 מ״גחלבון 24.4 גרם 73.2 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 18.5 גרםשומן רווי 7.2 גרם 21.6 גרםכולסטרול 24.5 מ״ג 73.4 מ״גסידן 366.3 מ״ג 1098.8 מ״גברזל 2.5 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 894.2 מ״ג 2682.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 5.6 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות658
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 658.4 קק״ל 1975.3 קק״לפחמימות 86.0 גרם 257.9 גרםשומן 23.3 גרם 69.8 גרםנתרן 2151.9 מ״ג 6455.6 מ״גחלבון 24.4 גרם 73.2 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 18.5 גרםשומן רווי 7.2 גרם 21.6 גרםכולסטרול 24.5 מ״ג 73.4 מ״גסידן 366.3 מ״ג 1098.8 מ״גברזל 2.5 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 894.2 מ״ג 2682.6 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 5.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 658 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב עגבניות
-
1 כף שמן זית
-
4 עגבניות בינוניות
-
1/2 שן שוםכתושה
-
1/4 כפית אורגנו יבש
-
1 כפית מלח דק
בצק
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1כוס או 240 מ"ל רוויון
-
2 כפות שמן זית
טופינג
-
1/2שקית או 150 גרם גבינת מוצרלהמגורדת
-
1 בצל סגול בינוני
-
1 חופן אפונה טרייה
-
1 חופן גרגירי תירס
-
1 חופן עגבניות שרי
-
1 חופן טבעות זיתים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הרוטב: חותכים עגבניות לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית, מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד שמתקבל רוטב.
- טועמים ומתקנים תיבול. מצננים היטב. ניתן לשמור בכלי אטום במקרר עד שבוע.
- מכינים את הבצק: מערבבים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה. יוצקים רוויון ושמן זית ולשים לבצק אחיד. אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח.
- מרכיבים את הפיצה ואופים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 20 ס”מ ובעובי 4-3 מ”מ. מניחים בתבנית.
- מורחים רוטב עגבניות על עיגולי הבצק בשכבה אחידה ומפזרים גבינה ותוספות שאוהבים (עגבניות, זיתים, תירס ועוד).
- אופים 20-15 דקות, עד ששולי הפיצה זהובים והגבינה מותכת.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הרוטב: חותכים עגבניות לקוביות בגודל 1 ס”מ.
- מחממים מחבת בינונית על להבה בינונית, מוסיפים את חומרי הרוטב, מערבבים ומביאים לרתיחה.
- מבשלים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד שמתקבל רוטב.
- טועמים ומתקנים תיבול. מצננים היטב. ניתן לשמור בכלי אטום במקרר עד שבוע.
- מכינים את הבצק: מערבבים קמח, אבקת סודה לשתייה ומלח בקערה. יוצקים רוויון ושמן זית ולשים לבצק אחיד. אם הבצק דביק מוסיפים מעט קמח.
- מרכיבים את הפיצה ואופים: מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומרדדים כל חלק על משטח מקומח לעיגול בקוטר 20 ס”מ ובעובי 4-3 מ”מ. מניחים בתבנית.
- מורחים רוטב עגבניות על עיגולי הבצק בשכבה אחידה ומפזרים גבינה ותוספות שאוהבים (עגבניות, זיתים, תירס ועוד).
- אופים 20-15 דקות, עד ששולי הפיצה זהובים והגבינה מותכת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
אפשר להשים משהו אחר במקום רוויון?
ניתן להחליף את הריוויון ביוגורט.
מה אפשר לשים במקום רוויון?
ניתן להחליף את הריוויון ביוגורט.
ממש נחמד ומוצלח.. תיקתקתי את זה בבוקר לילדים כשגיליתי שנתקעתי בלי לחם לסנדוויצ’ים.