סלט אורז וסלק חגיגי

מחפשים מנה ראשונה חגיגית ומרשימה, מלאה בצבעים וטעמים? סלט אורז וסלק חגיגי הוא בדיוק מה שאתם צריכים. סלט עשיר מוגש בליווי גבינת פרמזן ואגוזים
מחפשים מנה ראשונה חגיגית ומרשימה, מלאה בצבעים וטעמים? סלט אורז וסלק חגיגי הוא בדיוק מה שאתם צריכים. סלט עשיר מוגש בליווי גבינת פרמזן ואגוזים
  • מורן שטרום
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    313
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 312.8 קק״ל 1877.0 קק״ל
    פחמימות 42.4 גרם 254.1 גרם
    שומן 12.3 גרם 74.1 גרם
    נתרן 339.5 מ״ג 2037.0 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 46.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 5.1 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 111.9 מ״ג 671.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 322.3 מ״ג 1933.6 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 25 דק׳
    כולל 7 שעות
  • קלוריות
    313
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 312.8 קק״ל 1877.0 קק״ל
    פחמימות 42.4 גרם 254.1 גרם
    שומן 12.3 גרם 74.1 גרם
    נתרן 339.5 מ״ג 2037.0 מ״ג
    חלבון 7.8 גרם 46.6 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.4 גרם
    שומן רווי 2.4 גרם 14.4 גרם
    כולסטרול 5.1 מ״ג 30.5 מ״ג
    סידן 111.9 מ״ג 671.4 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 10.1 מ״ג
    אשלגן 322.3 מ״ג 1933.6 מ״ג
    אבץ 1.6 מ״ג 9.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אורז
מורן שטרום
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים אורז: מבשלים אורז בסיר עם מים רותחים, כמו שמבשלים פסטה.
  2. הבישול אורך כ-25 דקות בערך. מומלץ לטעום ולוודא שהאורז רך ועדיין קראנצ’י.
  3. בסיום הבישול מסננים את האורז ושומרים בצד.
  4. באותו סיר מחממים שמן זית מעט ותבלינים, רוזמרין וצ׳ילי ל-2 דקות.
  5. מוסיפים בצל.
  6. מוסיפים את האורז ומערבבים כשתי דקות.
  7. מורידים מהאש ומעבירים לקערה.
  8. מוסיפים מיץ וגרידת לימון.
  9. קוצצים את העירית והפטרוזיליה ללא השליש התחתון ומוסיפים
  10. קולפים וחותכים את הסלק הטרי לקוביות קטנטנות (ללא בישול).
  11. מגררים בפומפייה את הפרמז׳ן ומוסיפים.
  12. מערבבים בעדינות.
  13. לפניי ההגשה מוסיפים פקאן.
  14. הסלט מעולה חם או קר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אורז וסלק חגיגי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, כן. אפשר בלי הפרמז’ן.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות