-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 331.3 קק״ל 1325.0 קק״לפחמימות 48.7 גרם 194.8 גרםשומן 12.7 גרם 50.8 גרםנתרן 14.3 מ״ג 57.0 מ״גחלבון 4.8 גרם 19.2 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרםשומן רווי 8.5 גרם 34.1 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 9.4 מ״גסידן 52.8 מ״ג 211.2 מ״גברזל 3.7 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 600.2 מ״ג 2400.6 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות
-
קלוריות331
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 331.3 קק״ל 1325.0 קק״לפחמימות 48.7 גרם 194.8 גרםשומן 12.7 גרם 50.8 גרםנתרן 14.3 מ״ג 57.0 מ״גחלבון 4.8 גרם 19.2 גרםסיבים תזונתיים 6.0 גרם 23.8 גרםשומן רווי 8.5 גרם 34.1 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 9.4 מ״גסידן 52.8 מ״ג 211.2 מ״גברזל 3.7 מ״ג 14.7 מ״גאשלגן 600.2 מ״ג 2400.6 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות | קלוריות 331 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 בננות בינוניות
-
200 גרם שוקולד מריר
-
1/4כוס או 60 מ"ל חלב 3%
אופן הכנה
- מקלפים את הבננות הבשלות. שמים בכלי אטום ומקפיאים לשעתיים לפחות (עד לילה).
- מוציאים את הבננות מהמקפיא ומעבירים למעבד המזון או לבלנדר. מתחילים לעבד, בתהליך שייקח 7-5 דקות: בהתחלה הן ייגרסו למחית גסה, ואז יהפכו למשחה קרמית וחלקה.
- שמים את השוקולד ואת החלב בקערה מתאימה למיקרוגל, ומחממים 20 שניות עד שהשוקולד נמס. מוציאים, מערבבים ובודקים אם השוקולד נמס. אם לא, מחממים 20 שניות, מערבבים ובודקים שוב, עד שמתקבלת משחה חלקה ללא גושים. מצננים קצת.
- מוסיפים את קרם הבננות לשוקולד המומס ומערבבים לקרם אחיד.
- מעבירים למכונת הגלידה ומקפיאים 4 שעות לפחות (עד לילה).
- מחלקים לצלחות או קעריות ומגישים.
אופן הכנה
- מקלפים את הבננות הבשלות. שמים בכלי אטום ומקפיאים לשעתיים לפחות (עד לילה).
- מוציאים את הבננות מהמקפיא ומעבירים למעבד המזון או לבלנדר. מתחילים לעבד, בתהליך שייקח 7-5 דקות: בהתחלה הן ייגרסו למחית גסה, ואז יהפכו למשחה קרמית וחלקה.
- שמים את השוקולד ואת החלב בקערה מתאימה למיקרוגל, ומחממים 20 שניות עד שהשוקולד נמס. מוציאים, מערבבים ובודקים אם השוקולד נמס. אם לא, מחממים 20 שניות, מערבבים ובודקים שוב, עד שמתקבלת משחה חלקה ללא גושים. מצננים קצת.
- מוסיפים את קרם הבננות לשוקולד המומס ומערבבים לקרם אחיד.
- מעבירים למכונת הגלידה ומקפיאים 4 שעות לפחות (עד לילה).
- מחלקים לצלחות או קעריות ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן