ניוקי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות
קפיצה קטנה לאיטליה: מכינים לבד בבית ניוקי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות. ניוקי עשירים ורכים המשתכשכים להם ברוטב עגבניות מהיר וקל הכנה
קפיצה קטנה לאיטליה: מכינים לבד בבית ניוקי תפוחי אדמה וגבינה ברוטב עגבניות. ניוקי עשירים ורכים המשתכשכים להם ברוטב עגבניות מהיר וקל הכנה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 429.5 קק״ל 1718.2 קק״לפחמימות 49.7 גרם 199.0 גרםשומן 17.2 גרם 68.8 גרםנתרן 626.6 מ״ג 2506.2 מ״גחלבון 18.2 גרם 72.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 8.4 גרם 33.5 גרםכולסטרול 37.3 מ״ג 149.3 מ״גסידן 319.7 מ״ג 1278.9 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 124.9 מ״ג 499.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות430
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 429.5 קק״ל 1718.2 קק״לפחמימות 49.7 גרם 199.0 גרםשומן 17.2 גרם 68.8 גרםנתרן 626.6 מ״ג 2506.2 מ״גחלבון 18.2 גרם 72.8 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 6.7 גרםשומן רווי 8.4 גרם 33.5 גרםכולסטרול 37.3 מ״ג 149.3 מ״גסידן 319.7 מ״ג 1278.9 מ״גברזל 1.3 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 124.9 מ״ג 499.7 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 430 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
ניוקי
-
1 ק"ג תפוחי אדמה
-
1 1/2 כוסות קמח לבן
-
50 גרם גבינת בורסאן בטעם טבעי
-
80 גרם גבינת פרמזןמגוררת דק
רוטב
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
-
1/2 צרור בזיליקום
-
50 גרם גבינת פרמזןמגורר
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהן רכים לגמרי. קולפים ומועכים לפירה חלק לגמרי.
- מוסיפים את שאר המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק רך מאוד.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומגלגלים כל חלק לרצועה בעובי 2 ס”מ.
- חותכים למקטעים ברוחב 2-3 ס”מ ומקמחים בעדינות.
- מחממים סיר עם המון מים מומלחים ומבשלים את הניוקי עד שהם צפים.
- בסיר רחב מחממים את רוטב העגבניות ומכניסים פנימה את הניוקי. מערבבים 2 דקות כדי שהניוקי יספוג את הטעמים ומגישים עם גרנה פדנו מגורדת למעלה ועלי בזיליקום.
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד שהן רכים לגמרי. קולפים ומועכים לפירה חלק לגמרי.
- מוסיפים את שאר המצרכים ולשים היטב לקבלת בצק רך מאוד.
- מחלקים את הבצק ל-4 חלקים ומגלגלים כל חלק לרצועה בעובי 2 ס”מ.
- חותכים למקטעים ברוחב 2-3 ס”מ ומקמחים בעדינות.
- מחממים סיר עם המון מים מומלחים ומבשלים את הניוקי עד שהם צפים.
- בסיר רחב מחממים את רוטב העגבניות ומכניסים פנימה את הניוקי. מערבבים 2 דקות כדי שהניוקי יספוג את הטעמים ומגישים עם גרנה פדנו מגורדת למעלה ועלי בזיליקום.
בשיתוף עם סיימן סחר
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה זו גבינת ברוסאן ? מה אפשר במקום ?
כל גבינת שמנת בעלת אחוזי שומן גבוהים. גבינת בורסאן נמכרת כמעט בכל סופרמרקט, זו גבינת שמנת מוקצפת