עוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים
עוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים בלבד שמכינים בזריזות. מתכון מיוחד שתשמחו לאמץ. הקפידו להשתמש בשוקולד טעים ואיכותי, הוא זה שיבטיח עוגה משובחת
עוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים בלבד שמכינים בזריזות. מתכון מיוחד שתשמחו לאמץ. הקפידו להשתמש בשוקולד טעים ואיכותי, הוא זה שיבטיח עוגה משובחת
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5142.0 קק״ל 5142.0 קק״לפחמימות 366.7 גרם 366.7 גרםשומן 376.0 גרם 376.0 גרםנתרן 1066.5 מ״ג 1066.5 מ״גחלבון 83.9 גרם 83.9 גרםסיבים תזונתיים 44.0 גרם 44.0 גרםשומן רווי 228.8 גרם 228.8 גרםכולסטרול 2025.5 מ״ג 2025.5 מ״גסידן 609.6 מ״ג 609.6 מ״גברזל 42.2 מ״ג 42.2 מ״גאשלגן 3933.0 מ״ג 3933.0 מ״גאבץ 19.6 מ״ג 19.6 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 20 דק׳כולל 6 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות5142
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5142.0 קק״ל 5142.0 קק״לפחמימות 366.7 גרם 366.7 גרםשומן 376.0 גרם 376.0 גרםנתרן 1066.5 מ״ג 1066.5 מ״גחלבון 83.9 גרם 83.9 גרםסיבים תזונתיים 44.0 גרם 44.0 גרםשומן רווי 228.8 גרם 228.8 גרםכולסטרול 2025.5 מ״ג 2025.5 מ״גסידן 609.6 מ״ג 609.6 מ״גברזל 42.2 מ״ג 42.2 מ״גאשלגן 3933.0 מ״ג 3933.0 מ״גאבץ 19.6 מ״ג 19.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 6 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 5142 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
550 גרם שוקולד מריר60% מוצקי קקאו
-
5 ביצים L
-
250 גרם חמאה
אופן הכנה
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים במשך 8 דקות עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח.
- ממיסים את השוקולד והחמאה יחד בפולסים קצרים במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מקפלים פנימה את תערובת הביצים, (שימו לב שהשוקולד לא חם) ומערבבים בעדינות.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה, מניחים את תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר (אפשר בתבנית של התנור) עם מים חמים.
- מגבירים את חום התנור ל-190 מעלות ואופים כ-20 דקות. לא יותר ולא פחות זה מאוד חשוב.
- העוגה תראה לא אפויה, אל דאגה הכל בסדר.
- מצננים לפחות כשעה ומעבירים לקירור לפחות ל-5 שעות.
אופן הכנה
- במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את הביצים במשך 8 דקות עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח.
- ממיסים את השוקולד והחמאה יחד בפולסים קצרים במיקרוגל עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
- מקפלים פנימה את תערובת הביצים, (שימו לב שהשוקולד לא חם) ומערבבים בעדינות.
- מעבירים את הבלילה לתבנית אפייה, מניחים את תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר (אפשר בתבנית של התנור) עם מים חמים.
- מגבירים את חום התנור ל-190 מעלות ואופים כ-20 דקות. לא יותר ולא פחות זה מאוד חשוב.
- העוגה תראה לא אפויה, אל דאגה הכל בסדר.
- מצננים לפחות כשעה ומעבירים לקירור לפחות ל-5 שעות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן