רקע יטבתה

הכי מפנק בעולם – פסטה שמנת ופטריות

מחפשים מנה מנחמת שתחמם את הלב והבטן? פסטה ברוטב שמנת ופטריות היא בדיוק המנה שאתם מחפשים. פסטה מהמטבח האיטלקי, עשירה וקלה להכנה
מחפשים מנה מנחמת שתחמם את הלב והבטן? פסטה ברוטב שמנת ופטריות היא בדיוק המנה שאתם מחפשים. פסטה מהמטבח האיטלקי, עשירה וקלה להכנה
  • יעל טל
שמרו
כשר
168 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.7 קק״ל 2687.0 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 192.5 גרם
    שומן 48.1 גרם 192.6 גרם
    נתרן 460.1 מ״ג 1840.2 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 46.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 29.0 גרם 116.2 גרם
    כולסטרול 30.7 מ״ג 122.8 מ״ג
    סידן 61.5 מ״ג 245.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 52.5 מ״ג 210.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    672
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 671.7 קק״ל 2687.0 קק״ל
    פחמימות 48.1 גרם 192.5 גרם
    שומן 48.1 גרם 192.6 גרם
    נתרן 460.1 מ״ג 1840.2 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 46.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.9 גרם
    שומן רווי 29.0 גרם 116.2 גרם
    כולסטרול 30.7 מ״ג 122.8 מ״ג
    סידן 61.5 מ״ג 245.9 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״ג
    אשלגן 52.5 מ״ג 210.2 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
    סגור

יש רגעים שבהם רק פסטה שמנת ופטריות תעשה את העבודה. היא פשוטה, היא קלה, והיא כל כך טעימה. אבל איך מכינים רוטב שמנת פטריות כמו במסעדות?

 

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
168 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פסטה

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הרוטב: מחממים את החמאה בסיר על אש בינונית (הזהרו שלא תשרף) ומאדים את הבצל בחמאה תוך כדי ערבוב כ-2-3 דקות.
  2. מוסיפים את הפטריות ומטגנים יחד עוד כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שהפטריות מעט מזהיבות.
  3. מוסיפים שמנת מתוקה, מערבבים ומביאים לסף רתיחה.
  4. מנמיכים את הלהבה, מוסיפים מלח, אגוז מוסקט ופלפל. מערבבים ומבשלים עוד כ-5 דקות (טועמים ומתקנים את התיבול).
  5. מכינים את הפסטה: שמים את הפסטה בסיר המים הרותחים ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  6. מסננים את הפסטה מהמים. מוסיפים לסיר הרוטב ומערבבים.
  7. מגישים את המנה: מעבירים לצלחות הגשה ומפזרים מעט גבינת פרמז’ן מלמעלה.

ספגטי אלפרדו פטריות8789789789

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכי מפנק בעולם – פסטה שמנת ופטריות

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל michi

תגובות (24)

Avatar

    Avatar
    אלון ניסן

    אני לא יכול עם העניין של הטיבול ואם מתי צריך להוציא את הדמנת מהמחבת

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלון, לא הבנו את הבקשה/שאלה, תוכל לדייק כדי שנוכל לסייע?

    Avatar
    אורי הררי

    מתכון מומלץ יוצא טוב וטעים ברמות!!!!!!!!!!

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה, אורי!

    Avatar
    משה

    אם אין לי שמנת להקצפה אפשר שמנת לבישול?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, כן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות