מרק פפאיה ומנגו חריף
מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים מרק קר עם טוויסט: מרק פפאיה ומנגו חריף שמכינים בכמה דקות במעבד מזון. מגישים עם קובית קרח וטונה קצוצה
מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים מרק קר עם טוויסט: מרק פפאיה ומנגו חריף שמכינים בכמה דקות במעבד מזון. מגישים עם קובית קרח וטונה קצוצה
- הילה אלפרט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 377.1 קק״ל 1508.3 קק״לפחמימות 22.7 גרם 90.8 גרםסוכר 13.6 גרם 54.3 גרםשומן 26.5 גרם 106.1 גרםנתרן 117.0 מ״ג 467.9 מ״גחלבון 18.7 גרם 74.8 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.2 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרםכולסטרול 16.5 מ״ג 66.0 מ״גסידן 91.7 מ״ג 366.7 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 655.2 מ״ג 2621.0 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות377
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 377.1 קק״ל 1508.3 קק״לפחמימות 22.7 גרם 90.8 גרםסוכר 13.6 גרם 54.3 גרםשומן 26.5 גרם 106.1 גרםנתרן 117.0 מ״ג 467.9 מ״גחלבון 18.7 גרם 74.8 גרםסיבים תזונתיים 4.3 גרם 17.2 גרםשומן רווי 2.8 גרם 11.3 גרםכולסטרול 16.5 מ״ג 66.0 מ״גסידן 91.7 מ״ג 366.7 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 655.2 מ״ג 2621.0 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 377 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מרק
-
1 מנגו בינוניקלוף, ללא הגרעין
-
100 גרם שקדים מולבנים שלמים
-
1/2 בצל סגול בינוני
-
3 שיני שוםקלופות
-
1 חופן כוסברה
-
4 כפות שמן זית
-
1/2 כוס מים
-
2 כפות חומץ בן יין לבן
-
2 כפות רוטב סויהלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוקלחצו על שם המצרך לרכישה
-
1 פלפל צ’ילי אדום בינוני
הגשה
-
8 קוביות קרח בינוניים
-
200 גרם סטייק טונהקצוץ גס
-
3 גבעולי בצל ירוקקצוץ דק
-
1 חופן בזיליקום תאילנדיקצוץ
-
1/2 כפית שמן שומשום
-
1/2 כפית מלח ים אטלנטי
אופן הכנה
- מכניסים את כל החומרים לתוך מעבד מזון ומעבדים עד שהתערובת חלקה כמה שאפשר.
- מסננים במסננת דקה.
- מעבירים למקרר למשך שעה. מחלקים לכלי הגשה.
- מוסיפים קוביית קרח, מניחים כפית טונה קצוצה מעליה זרזיף של שמן שומשום, מעט בזיליקום תאילנדי, בצל ירוק ומעט מלח אטלנטי.
אופן הכנה
- מכניסים את כל החומרים לתוך מעבד מזון ומעבדים עד שהתערובת חלקה כמה שאפשר.
- מסננים במסננת דקה.
- מעבירים למקרר למשך שעה. מחלקים לכלי הגשה.
- מוסיפים קוביית קרח, מניחים כפית טונה קצוצה מעליה זרזיף של שמן שומשום, מעט בזיליקום תאילנדי, בצל ירוק ומעט מלח אטלנטי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן