סביצ׳ה עם מסקרפונה וסלסת מנגו וליים
מחפשים מנות ראשונות, קטנות ומיוחדות שיפילו את האורחים שלכם? מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים לכם שתי מנות כאלה: סביצ׳ה עם מסקרפונה וסלסת מנגו וליים
מחפשים מנות ראשונות, קטנות ומיוחדות שיפילו את האורחים שלכם? מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים לכם שתי מנות כאלה: סביצ׳ה עם מסקרפונה וסלסת מנגו וליים
- הילה אלפרט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 379.3 קק״ל 1517.2 קק״לפחמימות 22.6 גרם 90.5 גרםשומן 24.7 גרם 98.9 גרםנתרן 839.1 מ״ג 3356.5 מ״גחלבון 19.7 גרם 78.9 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.4 גרםשומן רווי 9.0 גרם 35.9 גרםכולסטרול 60.6 מ״ג 242.5 מ״גסידן 142.8 מ״ג 571.3 מ״גברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 831.2 מ״ג 3324.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים20
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות379
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 379.3 קק״ל 1517.2 קק״לפחמימות 22.6 גרם 90.5 גרםשומן 24.7 גרם 98.9 גרםנתרן 839.1 מ״ג 3356.5 מ״גחלבון 19.7 גרם 78.9 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.4 גרםשומן רווי 9.0 גרם 35.9 גרםכולסטרול 60.6 מ״ג 242.5 מ״גסידן 142.8 מ״ג 571.3 מ״גברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״גאשלגן 831.2 מ״ג 3324.9 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 20 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 379 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סביצ׳ה
-
250 גרם דגי מוסר יםפילה עטוף בנייר סופג ומכוסה בניילון נצמד
-
1/2 כוס מיץ ליים
-
1/2 פלפל צ’ילי אדום בינוניטרי מאוד, נקי מגרעינים וקצוץ דק
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 חופן כוסברהעלים קצוצים דק
מסקרפונה עם טונה
-
100 גרם גבינת מסקרפונה
-
1 קופסת שימורים טונה בשמן
-
2 כפות שמן זית
-
1 כפית גרידת ליים
אופן הכנה
- מורחים על כפות הגשה מעט מהמסקרפונה באופן שיכסה את פני הכף בעובי של כחצי ס”מ ומניחים על צלחת הגשה.
- מפזרים מעל מעט מהטונה הקצוצה. יוצקים שמן זית ומגרדים מעל את קליפת הליים.
- קוצצים דק את בשר הדג ומניחים בקערה. מערבבים את שאר החומרים, למעט הכוסברה ומוסיפים מלח. עורמים את תערובת הדג על כפות הגשה, מסדרים מול כפות המסקרפונה, מפזרים מעל מעט מהכוסברה הקצוצה ומגישים מיד.
- מכינים סלסה: מרסקים במעבד מזון את כל החומרים. טועמים ומתקנים תיבול.
אופן הכנה
- מורחים על כפות הגשה מעט מהמסקרפונה באופן שיכסה את פני הכף בעובי של כחצי ס”מ ומניחים על צלחת הגשה.
- מפזרים מעל מעט מהטונה הקצוצה. יוצקים שמן זית ומגרדים מעל את קליפת הליים.
- קוצצים דק את בשר הדג ומניחים בקערה. מערבבים את שאר החומרים, למעט הכוסברה ומוסיפים מלח. עורמים את תערובת הדג על כפות הגשה, מסדרים מול כפות המסקרפונה, מפזרים מעל מעט מהכוסברה הקצוצה ומגישים מיד.
- מכינים סלסה: מרסקים במעבד מזון את כל החומרים. טועמים ומתקנים תיבול.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
אתר פודי תודה רבה לכם הנכדה שלי בת 8.5 נורא אהבה את זה שכחתי לרשום לכם משוב—-שלכם יפה מרגלית