סביצ׳ה עם מסקרפונה וסלסת מנגו וליים

מחפשים מנות ראשונות, קטנות ומיוחדות שיפילו את האורחים שלכם? מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים לכם שתי מנות כאלה: סביצ׳ה עם מסקרפונה וסלסת מנגו וליים
מחפשים מנות ראשונות, קטנות ומיוחדות שיפילו את האורחים שלכם? מאיר אדוני והילה אלפרט מכינים לכם שתי מנות כאלה: סביצ׳ה עם מסקרפונה וסלסת מנגו וליים
  • הילה אלפרט
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    379
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 379.3 קק״ל 1517.2 קק״ל
    פחמימות 22.6 גרם 90.5 גרם
    שומן 24.7 גרם 98.9 גרם
    נתרן 839.1 מ״ג 3356.5 מ״ג
    חלבון 19.7 גרם 78.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.4 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 35.9 גרם
    כולסטרול 60.6 מ״ג 242.5 מ״ג
    סידן 142.8 מ״ג 571.3 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 831.2 מ״ג 3324.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    20
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    379
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 379.3 קק״ל 1517.2 קק״ל
    פחמימות 22.6 גרם 90.5 גרם
    שומן 24.7 גרם 98.9 גרם
    נתרן 839.1 מ״ג 3356.5 מ״ג
    חלבון 19.7 גרם 78.9 גרם
    סיבים תזונתיים 5.3 גרם 21.4 גרם
    שומן רווי 9.0 גרם 35.9 גרם
    כולסטרול 60.6 מ״ג 242.5 מ״ג
    סידן 142.8 מ״ג 571.3 מ״ג
    ברזל 2.7 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 831.2 מ״ג 3324.9 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
הילה אלפרט
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סביצ׳ה

מסקרפונה עם טונה

סלסת מנגו וליים


אופן הכנה

  1. מורחים על כפות הגשה מעט מהמסקרפונה באופן שיכסה את פני הכף בעובי של כחצי ס”מ ומניחים על צלחת הגשה.
  2. מפזרים מעל מעט מהטונה הקצוצה. יוצקים שמן זית ומגרדים מעל את קליפת הליים.
  3. קוצצים דק את בשר הדג ומניחים בקערה. מערבבים את שאר החומרים, למעט הכוסברה ומוסיפים מלח. עורמים את תערובת הדג על כפות הגשה, מסדרים מול כפות המסקרפונה, מפזרים מעל מעט מהכוסברה הקצוצה ומגישים מיד.
  4. מכינים סלסה: מרסקים במעבד מזון את כל החומרים. טועמים ומתקנים תיבול.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סביצ׳ה עם מסקרפונה וסלסת מנגו וליים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    יפה מרגלית

    אתר פודי תודה רבה לכם הנכדה שלי בת 8.5 נורא אהבה את זה שכחתי לרשום לכם משוב—-שלכם יפה מרגלית

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות