שבוע טעים במיוחד עבר עלינו - חגגנו את עליית העונה החדשה של קרין גורן, טיילנו בירושלים ואכלנו מכל הבא ליד, העמסנו פחמימות עם פוקצ’ה מושלמת וצ’יבורקי אגדי וחזרנו לקו הבריאות עם סלטים וקינואה. כל זה ועוד בקריאת החובה שלנו לסופ”ש הקרוב.
חשבנו להתחיל את השבוע בסלט בריא של קינואה ושלל ירקות. אז חשבנו…
תבשיל קינואה, בטטה וכל ירוקי ארצנו. טבעוני, בטח שטבעוני!
מחפשים תבשיל סתוי טעים ובריא? דפנה קרמר מכינה תבשיל קינואה ובטטה טבעוני עם שפע של צמחי תבלין ירוקים המשתלבים יחד בהרמוניה מושלמת
הצג מתכון
נסענו לטייל בירושלים ובמקום לרוץ מרתון, עשינו מרתון של בליסה
הולכים ואוכלים – טיולים בירושלים למטיבי לסת
בסוף השבוע הקרוב יתקיים מרתון ירושלים, מרתון שבשביל להגיע לקו הסיום צריך לאכול. אריאלה אפללו יוצאת לסיור קולינרי בירושלים ולא מפסיקה לאכול
הצג כתבה
אכלנו עם הידיים את הפחמימה המושלמת מהמטבח הגיאורגי
צ׳יבורקי – כיסון גאורגי במילוי בשר של ג’אנה חן
ג׳אנה חן מכינה מנה קלאסית מהמטבח הגיאורגי: צ׳יבורקי במילוי בשר. כיסוני בצק מטוגנים במלית עסיסית של בשר אנטריקוט שאוכלים עם הידיים
הצג מתכון
נסענו לקדימה לאכול אוכל אסיאתי במסעדה לא מעונבת באווירה משפחתית
נסיכה אסייאתית: מסעדת טאיה בקדימה
מסעדה טובה ולא מעונבת לארוחה אסייתית המתאימה למשפחות, למפגש חברות ואפילו לבילוי זוגי המציעה שפע מנות שמתאימות לאוהבי דגים ובשר אבל גם לצמחונים וטבעונים
הצג כתבה
חזרנו לפחמימות, אהובות ליבנו, עם הפוקצ’ה הכי שווה שיש
פוקצ’ה – כמה פשוט, ככה טעים!
נטע לויה מכינה פוקצ׳ה בסיסית, שהיא כמו קנבס ציור חלק עליו ניתן להוסיף את כל מה שאוהבים: עגבניות, בצל, פטריות, זוקיני, שום ואפילו רוטב עגבניות וגבינה
הצג מתכון
התכוננו לשבת עם מנה שתרשים את כל האורחים
איילת מבשלת: חצילונים ממולאים בשר או להרשים מבלי להתאמץ
איילת ונציה מישר מכינה מנת ממולאים חגיגית וטעימה: חצילונים ממולאים בשר. שילוב מושלם של שני מרכיבים מוצלחים - חצילונים ובשר. מנת רושם מבלי להתאמץ
הצג מתכון
תגובות (0)