קרררר לכם? קבלו מרק מינסטרונה עשיר ב-20 דקות
- מערכת Foody
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 758.2 קק״ל 3032.8 קק״לפחמימות 103.1 גרם 412.5 גרםסוכר 10.1 גרם 40.4 גרםשומן 12.5 גרם 50.1 גרםנתרן 1064.5 מ״ג 4257.9 מ״גחלבון 34.3 גרם 137.2 גרםסיבים תזונתיים 29.5 גרם 117.9 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 9.8 מ״גסידן 672.7 מ״ג 2690.7 מ״גברזל 11.2 מ״ג 44.8 מ״גאשלגן 4216.0 מ״ג 16863.9 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 17.9 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות758
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 758.2 קק״ל 3032.8 קק״לפחמימות 103.1 גרם 412.5 גרםסוכר 10.1 גרם 40.4 גרםשומן 12.5 גרם 50.1 גרםנתרן 1064.5 מ״ג 4257.9 מ״גחלבון 34.3 גרם 137.2 גרםסיבים תזונתיים 29.5 גרם 117.9 גרםשומן רווי 2.6 גרם 10.6 גרםכולסטרול 2.4 מ״ג 9.8 מ״גסידן 672.7 מ״ג 2690.7 מ״גברזל 11.2 מ״ג 44.8 מ״גאשלגן 4216.0 מ״ג 16863.9 מ״גאבץ 4.5 מ״ג 17.9 מ״גסגור
מרק המינסטרונה הוא אחד מן המאפיינים הבולטים של המטבח האיטלקי הכפרי.
עכשיו תעצמו את העיניים ותדמיינו: אתם בתוך הבית החמים שלכם, בחוץ יורד גשם, סיר מרק מהביל על הגז ובתוך פחות מחצי שעה המרק בתוך הבטן שלכם! מושלם לא? למרק מינסטרונה אין מתכון אחיד כי הוא עשוי בדרך כלל מירקות העונה וקיימות לו גרסאות שונות באזורים שונים באיטליה.
מרק מינסטרונה יכול להיות צמחוני, הוא יכול להכיל בשר, או להכיל ציר בשר. אפשר להוסיף לו פסטה או אורז ולהוסיף כמעט כל ירק שאוהבים. לפניכם קלי – קלות של מתכון למרק מינסטרונה עשיר ומחמם שכל המשפחה תשמח לאכול, תרגישו חופשי להוסיף מה שאוהבים.
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 758 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
למרק
-
2 גזרים גדולים
-
1 בצל גדול
-
2 גבעולי סלרי
-
2 שיני שום
-
1/2 שקית שעועית לבנה קפואה
-
4 כפות שמן זית
-
1 כף אבקת מרק עוףלחצו על שם המצרך לרכישה
-
500 מ"ל מים
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבש
-
1 תפוח אדמה גדול
להגשה
-
1 חבילה עלי תרד
-
חופן פטרוזיליה
-
8 פרוסות ג’בטה – לחם איטלקי
-
2 כפות גבינת פרמזןלא חובה
אופן הכנה
- קולפים את הגזרים ואת תפוח האדמה וחותכים לקוביות, קוצצים את הבצל גס, חותכים את הסלרי גס וקוצצים את השום דק.
- מחממים 2 כפות שמן זית בסיר מרק על להבה בינונית ומוסיפים את הגזר,תפוח האדמה, הבצל, הסלרי והשום ומטגנים עד להשחמה.
- מוסיפים את השעועית, המים ואבקת המרק, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 5-8 דק’.
- בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הג’בטה לפרוסות, מורחים את הפרוסות בשמן הזית שנותר ומכניסים לתנור ל-5 דק’ או עד שהג’בטה נהיית טוסטית ופריכה.
- להגשה: ממש לפני ההגשה מוסיפים את עלי התרד הקצוצים (ללא גבעולים) ואת הפטרוזיליה, מוזגים לקערות ומניחים 2 פרוסות ג’בטה לצד כל קערה. בתאבון!
אופן הכנה
- קולפים את הגזרים ואת תפוח האדמה וחותכים לקוביות, קוצצים את הבצל גס, חותכים את הסלרי גס וקוצצים את השום דק.
- מחממים 2 כפות שמן זית בסיר מרק על להבה בינונית ומוסיפים את הגזר,תפוח האדמה, הבצל, הסלרי והשום ומטגנים עד להשחמה.
- מוסיפים את השעועית, המים ואבקת המרק, מביאים לרתיחה ומבשלים כ- 5-8 דק’.
- בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות. חותכים את הג’בטה לפרוסות, מורחים את הפרוסות בשמן הזית שנותר ומכניסים לתנור ל-5 דק’ או עד שהג’בטה נהיית טוסטית ופריכה.
- להגשה: ממש לפני ההגשה מוסיפים את עלי התרד הקצוצים (ללא גבעולים) ואת הפטרוזיליה, מוזגים לקערות ומניחים 2 פרוסות ג’בטה לצד כל קערה. בתאבון!
הכנתם את המתכון?
תגובות (3)
טעיםםםםם
אני מתה על מרקים! יצא מעולה. בדיוק למזג האוויר החורפי שתקף אותנו
נהדר! איזה כיף!