מיני סיני: ספרינג רולז עם ירקות ופרגיות ברוטב טריאקי שומשום

אם אתם מתגעגעים לטעמים המיוחדים של המזרח הרחוק, המנה הזו תשמח אתכם בכל מקום בו תהיו! מכינים ספרינג רולז עם פרגיות וירקות ברוטב טריאקי שומשום משגע ומפסיקים להתגעגע
אם אתם מתגעגעים לטעמים המיוחדים של המזרח הרחוק, המנה הזו תשמח אתכם בכל מקום בו תהיו! מכינים ספרינג רולז עם פרגיות וירקות ברוטב טריאקי שומשום משגע ומפסיקים להתגעגע
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    88
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 88.3 קק״ל 2649.2 קק״ל
    פחמימות 6.7 גרם 201.9 גרם
    סוכר 23.0 גרם 690.8 גרם
    שומן 2.2 גרם 66.2 גרם
    נתרן 210.1 מ״ג 6303.0 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 151.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 75.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 54.0 מ״ג 1618.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 384.6 מ״ג 11539.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    88
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 88.3 קק״ל 2649.2 קק״ל
    פחמימות 6.7 גרם 201.9 גרם
    סוכר 23.0 גרם 690.8 גרם
    שומן 2.2 גרם 66.2 גרם
    נתרן 210.1 מ״ג 6303.0 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 151.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 75.0 גרם
    שומן רווי 0.2 גרם 7.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 54.0 מ״ג 1618.9 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 11.0 מ״ג
    אשלגן 384.6 מ״ג 11539.2 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל אסיאתי
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

פרגיות

ספרינג רולז

צליית פרגית

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים מרינדה לפרגיות: בקערה מערבבים את רוטב הטריאקי שומשום, הטימין, המלח, הפלפל שחור, שמן הזית והשום.
  2. מוסיפים את הפרגיות לקערה ומערבבים. משרים כחצי שעה.
  3. מכינים את הירקות: חותכים לג’וליאנים דקים את כל הירקות. את החסה חותכים לרצועות דקות.

    גלילות דפי אורז (צילום: שניר גואטה)
    חותכים לג’וליאנים את הירקות (צילום: אפיק גבאי)

  4. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצולים את הפרגיות משני הצדדים עד שהן מוכנות. מצננים ופורסים לרצועות דקות.
  5. מרכיבים את הספרינג רולז: טובלים כל דף אורז במעט מים קרים עד שהדף מתרכך, כ-10 שניות.
  6. פורסים את הדף על קרש חיתוך וממלאים ברצועות פרגית ורצועות ירקות.

    גלילות דפי אורז (צילום: שניר גואטה)
    מכינים את הספרינג רולז עם דפי אורז שהושרו במים (צילום: אפיק גבאי)

  7. מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה רוטב טריאקי שומשום ושמן זית.
  8. מגישים את הספרינג רולז: מפזרים על הספרינג רולז מעט שומשום קלוי ומגישים לצד רוטב טריאקי שומשום.

    גלילות דפי אורז (צילום: שניר גואטה)
    גלילות דפי אורז (צילום: אפיק גבאי)


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מיני סיני: ספרינג רולז עם ירקות ופרגיות ברוטב טריאקי שומשום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (11)

Avatar

    Avatar
    סער

    מה קשור, תימין, שמן זית לאוכל הסיני? מלפפון גם?!

      Avatar
      מערכת Foody

      מלפפון יש גם במטבח הסיני. מעבר לזה המתכון מערב מזרח ומערב. יש בו השפעות סיניות אך הוא אינו “סיני אורגינל”.

    Avatar
    נטלי

    האם לא צריך לטגן או לאפות את הדפי אורז ?

      Avatar
      מערכת Foody

      לא, אין צורך. רק לרכך אותם במים לפי הוראות היצרן.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות