מיני סיני: ספרינג רולז עם ירקות ופרגיות ברוטב טריאקי שומשום
אם אתם מתגעגעים לטעמים המיוחדים של המזרח הרחוק, המנה הזו תשמח אתכם בכל מקום בו תהיו! מכינים ספרינג רולז עם פרגיות וירקות ברוטב טריאקי שומשום משגע ומפסיקים להתגעגע
אם אתם מתגעגעים לטעמים המיוחדים של המזרח הרחוק, המנה הזו תשמח אתכם בכל מקום בו תהיו! מכינים ספרינג רולז עם פרגיות וירקות ברוטב טריאקי שומשום משגע ומפסיקים להתגעגע
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 88.3 קק״ל 2649.2 קק״לפחמימות 6.7 גרם 201.9 גרםסוכר 23.0 גרם 690.8 גרםשומן 2.2 גרם 66.2 גרםנתרן 210.1 מ״ג 6303.0 מ״גחלבון 5.1 גרם 151.8 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 75.0 גרםשומן רווי 0.2 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 54.0 מ״ג 1618.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 384.6 מ״ג 11539.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות88
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 88.3 קק״ל 2649.2 קק״לפחמימות 6.7 גרם 201.9 גרםסוכר 23.0 גרם 690.8 גרםשומן 2.2 גרם 66.2 גרםנתרן 210.1 מ״ג 6303.0 מ״גחלבון 5.1 גרם 151.8 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 75.0 גרםשומן רווי 0.2 גרם 7.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 54.0 מ״ג 1618.9 מ״גברזל 0.4 מ״ג 11.0 מ״גאשלגן 384.6 מ״ג 11539.2 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 5.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 88 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרגיות
-
4 כפות רוטב טריאקי שומשום קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
2 גבעולי טימין טרי
-
4 כפות שמן זית
-
1 קורט מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
-
1 שן שוםכתושה
ספרינג רולז
-
1 חבילה דפי אורז
-
500 גרם סטייק פרגית
-
2 גבעולי סלרי
-
1 פלפל אדום בינוני
-
3 מלפפונים בינוניים
-
3 גזרים בינוניים
-
3 עלי חסות אייסברגאו חסה רומית
צליית פרגית
הגשה
-
5 כפות רוטב טריאקי שומשום קנורלחצו על שם המצרך לרכישה
-
קלוי, לפיזור מעל הספרינג רולז המוכנים
אופן הכנה
- מכינים מרינדה לפרגיות: בקערה מערבבים את רוטב הטריאקי שומשום, הטימין, המלח, הפלפל שחור, שמן הזית והשום.
- מוסיפים את הפרגיות לקערה ומערבבים. משרים כחצי שעה.
- מכינים את הירקות: חותכים לג’וליאנים דקים את כל הירקות. את החסה חותכים לרצועות דקות.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצולים את הפרגיות משני הצדדים עד שהן מוכנות. מצננים ופורסים לרצועות דקות.
- מרכיבים את הספרינג רולז: טובלים כל דף אורז במעט מים קרים עד שהדף מתרכך, כ-10 שניות.
- פורסים את הדף על קרש חיתוך וממלאים ברצועות פרגית ורצועות ירקות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה רוטב טריאקי שומשום ושמן זית.
- מגישים את הספרינג רולז: מפזרים על הספרינג רולז מעט שומשום קלוי ומגישים לצד רוטב טריאקי שומשום.
אופן הכנה
- מכינים מרינדה לפרגיות: בקערה מערבבים את רוטב הטריאקי שומשום, הטימין, המלח, הפלפל שחור, שמן הזית והשום.
- מוסיפים את הפרגיות לקערה ומערבבים. משרים כחצי שעה.
- מכינים את הירקות: חותכים לג’וליאנים דקים את כל הירקות. את החסה חותכים לרצועות דקות.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה וצולים את הפרגיות משני הצדדים עד שהן מוכנות. מצננים ופורסים לרצועות דקות.
- מרכיבים את הספרינג רולז: טובלים כל דף אורז במעט מים קרים עד שהדף מתרכך, כ-10 שניות.
- פורסים את הדף על קרש חיתוך וממלאים ברצועות פרגית ורצועות ירקות.
- מכינים את הרוטב: מערבבים בקערה רוטב טריאקי שומשום ושמן זית.
- מגישים את הספרינג רולז: מפזרים על הספרינג רולז מעט שומשום קלוי ומגישים לצד רוטב טריאקי שומשום.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (11)
מה קשור, תימין, שמן זית לאוכל הסיני? מלפפון גם?!
מלפפון יש גם במטבח הסיני. מעבר לזה המתכון מערב מזרח ומערב. יש בו השפעות סיניות אך הוא אינו “סיני אורגינל”.
האם לא צריך לטגן או לאפות את הדפי אורז ?
לא, אין צורך. רק לרכך אותם במים לפי הוראות היצרן.
פשוט נדיר!!