סלט ירוק עם טוסטונים וגבינה – מנה ראשונה נפלאה לאירוח חלבי
מחפשים מנה ראשונה רעננה וטעימה? תמרה אהרוני מכינה סלט ירוק זריז עם רוטב ויניגרט נהדר. מגישים את הסלט עם טוסטונים וגבינה ונהנים ממרכיב קראנצ'י במנה
מחפשים מנה ראשונה רעננה וטעימה? תמרה אהרוני מכינה סלט ירוק זריז עם רוטב ויניגרט נהדר. מגישים את הסלט עם טוסטונים וגבינה ונהנים ממרכיב קראנצ'י במנה
- תמרה אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 188.8 קק״ל 377.6 קק״לפחמימות 7.7 גרם 15.4 גרםשומן 16.6 גרם 33.3 גרםנתרן 85.2 מ״ג 170.4 מ״גחלבון 4.1 גרם 8.2 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 7.5 גרםשומן רווי 2.3 גרם 4.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 133.8 מ״ג 267.5 מ״גברזל 2.6 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 597.8 מ״ג 1195.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 25 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות189
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 188.8 קק״ל 377.6 קק״לפחמימות 7.7 גרם 15.4 גרםשומן 16.6 גרם 33.3 גרםנתרן 85.2 מ״ג 170.4 מ״גחלבון 4.1 גרם 8.2 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 7.5 גרםשומן רווי 2.3 גרם 4.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 133.8 מ״ג 267.5 מ״גברזל 2.6 מ״ג 5.1 מ״גאשלגן 597.8 מ״ג 1195.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 189 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 ראש חסה אייסברג
-
1 חופן ארוגולה
-
1 חופן עלי תרד
-
1 בגט לבן גדול
-
1 גליל גבינת עיזים 5%
-
5 כפות רוטב ויניגרט מוכן
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- קורעים את עלי החסה ביד לפיסות. שוטפים היטב את כל העלים ומייבשים. מערבבים את עלי הסלט בקערה.
- פורסים את הבגט לפרוסות בעובי 1 ס”מ. פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי 1 ס”מ. על כל פרוסת בגט מניחים פרוסת גבינה. מסדרים אותן על גבי התבנית.
- קולים כ-10 דקות עד שהגבינה מתרככת.
- יוצקים על עלי הסלט את הרוטב ומערבבים היטב.
- מניחים על הסלט את הטוסטונים עם הגבינה ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
- קורעים את עלי החסה ביד לפיסות. שוטפים היטב את כל העלים ומייבשים. מערבבים את עלי הסלט בקערה.
- פורסים את הבגט לפרוסות בעובי 1 ס”מ. פורסים את הגבינה לפרוסות בעובי 1 ס”מ. על כל פרוסת בגט מניחים פרוסת גבינה. מסדרים אותן על גבי התבנית.
- קולים כ-10 דקות עד שהגבינה מתרככת.
- יוצקים על עלי הסלט את הרוטב ומערבבים היטב.
- מניחים על הסלט את הטוסטונים עם הגבינה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן