סלט אטריות שעועית אסיאתי עם הודו וירקות

שי-לי ליפא מכינה סלט אטריות שעועית אסיאתי שאי אפשר להפסיק לאכול, עם הודו מוקפץ וירקות טריים. אופציה בריאה לארוחת צהריים קלילה
שי-לי ליפא מכינה סלט אטריות שעועית אסיאתי שאי אפשר להפסיק לאכול, עם הודו מוקפץ וירקות טריים. אופציה בריאה לארוחת צהריים קלילה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    525
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 525.1 קק״ל 2100.3 קק״ל
    פחמימות 49.5 גרם 198.0 גרם
    סוכר 12.8 גרם 51.1 גרם
    שומן 52.9 גרם 211.5 גרם
    נתרן 2094.2 מ״ג 8376.7 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 75.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 18.7 גרם
    כולסטרול 15.4 מ״ג 61.5 מ״ג
    סידן 73.7 מ״ג 294.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 724.4 מ״ג 2897.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 50 דק׳
  • קלוריות
    525
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 525.1 קק״ל 2100.3 קק״ל
    פחמימות 49.5 גרם 198.0 גרם
    סוכר 12.8 גרם 51.1 גרם
    שומן 52.9 גרם 211.5 גרם
    נתרן 2094.2 מ״ג 8376.7 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 75.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 4.7 גרם 18.7 גרם
    כולסטרול 15.4 מ״ג 61.5 מ״ג
    סידן 73.7 מ״ג 294.8 מ״ג
    ברזל 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    אשלגן 724.4 מ״ג 2897.7 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

סלט

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. משרים את האטריות בקערה עם מים קרים כ-30 דקות. מסננים. קוצצים גס את הצ’ילי ודק את הבצל. חותכים את הפלפל והעגבניות לרצועות בעובי 1/2 ס”מ. פורסים את הבצל הירוק לקטעים באורך 3 ס”מ. קוצצים את השום, הכוסברה והבוטנים.
  2. מערבבים את חומרי הרוטב בקערה גדולה. מעבירים 1/2 מהרוטב לקערית ושומרים להמשך.
  3. יוצקים מים רותחים על האטריות, משהים ל-10 שניות ומעבירים למסננת. מעבירים את האטריות המסוננות לקערה הגדולה (עם 1/2 מהרוטב) ומערבבים.
  4. מחממים את הווק על להבה בינונית. מוסיפים את השמן וההודו ומבשלים כ-1-2 דקות, תוך כדי ערבוב, עד שההודו משנה את צבעו. מוציאים את ההודו לצלחת.
  5. מוסיפים לווק את הצ’ילי, הבצל והפלפל האדום ומקפיצים כ-3 דקות עד שהבצל והפלפל מתחילים להתרכך.
  6. מחזירים לווק את ההודו. מוסיפים את העגבניות, הבצל הירוק, האטריות והרוטב ששמרנו בצד ומערבבים. מבשלים עוד כ-2 דקות, תוך כדי בחישה מדי פעם, עד שההודו מוכן והטעמים התמזגו. טועמים ומתקנים את התיבול.
  7. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים את הכוסברה והבוטנים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלט אטריות שעועית אסיאתי עם הודו וירקות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות